Deset godina od smrti porodice Borenović!

Autor: L.L.

Hronika

27.10.2017

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deset godina je prošlo otkad je petočlana porodica Borenović iz Bajmoka kod Subotice stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći. Nesreća se dogodila 27. oktobra 2007, kad se Marinko Borenović (37) automobilom zakucao u "Lastin" autobus.

Foto: Foto print
Porodica Borenović

Na licu mesta poginuli su vozač i njegova supruga Zlata Borenović (35), dok su njihove tri ćerke Jelena (5), Jovana (10) i Miljana (12) podlegle povredama u bolnici. Tragediju kakvu Srbija ne pamti preživela je samo ćerka Borenovićevog prijatelja Teodora Z., koja je tad imala sedam godina.

Marinko Borenović (37) i njegova žena Zlata (35) umrli na licu mesta, a ćerke Jelena (5), Jovana (10) i Miljana (12) u bolnici

- Borenović je pokušao da pretekne vozilo ispred sebe, ali je udario u autobus. Cela porodica je nestala u sekundi. Velika tragedija zadesila je Bajmok, nikad ih nećemo zaboraviti, Borenovići će zauvek živeti u našim srcima. Srce me boli za devojčicama i njihovim roditeljima - priča komšinica.

Tri dana posle nesreće umrla je petogodišnja Jelena, dok su njene sestre podlegle povredama 20 dana kasnije uprkos naporima lekara da ih spasu.

- Deca su na sahrani nosila po jednu ružu za školske drugarice, tuga kakva se ne pamti - kaže komšinica. L. L.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading