STEFANOVIĆ O HAOSU U KNEZU: Za sada nema naznaka da je teroristički napad!

Autor: Tanjug

Hronika

28.10.2017

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je izjavio da incident, koji se dogodio jutros u pešačkoj zoni Knez Mihajlove, ne izgleda da ima veze sa terorizmom.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ministar Stefanović kaže da nema naznaka da se jutros dogodio teroristički napad

- U ovom trenutku to ne izgleda kao teroristički napad - rekao je Stefanović odgovarajući na pitanje novinara.

On je rekao da u ovom trenutku može da potvrdi da je vozač automobila priveden i da je bio u alkoholisanom stanju, sa 1,37 promila alkohola u krvi, što je, kako kaže, ozbiljno pijanstvo.

Kako je rekao, incident se dogodio jutros u 6.55 kada se mladić vozilom zaleteo u više bašti ugostiteljskih objekata u centru Beograda.

Tom prilikom povređena je jedna devojka, koja je radila u jednom od objekata, a povređen je i sam vozač. Oboje su zbrinuti u Urgentnom centru.

- Ono što mi ispitujemo, u ovom trenutku ništa nam ne ukazuje da je bilo šta vezano tim slučajem vezano za terorizam, ali kao ozbiljna policija istražujemo sve mogućnosti i ispitujemo sve. Još jednom kažem, vozač je bio u izuzetno alkoholisanom stanju i trenutno čekamo i njegovu zvaničnu zjavu i videćemo šta će moći na osnovu toga da se zaključi - rekao je Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug
Nebojša Stefanović

On je dodao da je policija imala neke informacije da bi to moglo da ima veze sa nekim sukobima koji su se dogodili u toku noći u jednom od kafića i da je to možda čin osvete.

Prema njegovim rečima, treba sačekati da se celokupna istraga završi, a policija će videti koje su sve osobe u tome učestvovale i onda dati više informacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading