DIVLJANJE U CENTRU BEOGRADA: Uleteo u Knez posle batina zbog devojke!

Autor: T. MILOVANOVIĆ - B. KNEŽEVIĆ

Hronika

29.10.2017

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Simonović (31) uhapšen je zbog sumnje da je ford fokusom uleteo u pešačku zonu na uglu ulica Knez Mihailove i Zmaj Jovine i teško povredio radnicu (21) jednog kafića.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Manijak iz Kneza jurio ljude kolima nakon tuče

Jurio vozilom

- Simonović se posvađao s jednom devojkom, a u raspravu su se uključila četvorica-petorica muškaraca. Prepirka je prerasla u opštu tuču, nakon čega su nasilnici pobegli. Pobesneli Simonović, koji je bio pijan, istrčao je iz kafića, otišao po automobil i uleteo u pešačku zonu! Pretpostavlja se da je pokušao da stigne napadače i osveti im se - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kako dodaje, osumnjičeni se polukružno okrenuo, a onda ušao u Zmaj Jovinu ulicu i legao na gas.

Jurio je i rušio sve pred sobom. Nekoliko ljudi uspelo je na vreme da se skloni, ali ne i radnica kafića. Pomahnitali vozač je naleteo na nju i teško je povredio. Međutim, ni tu se nije zaustavio - priča naš sagovornik.

Nastavio da divlja po pešačkoj zoni

- Porušio je stubove, demolirao bašte kafića... Na sve strane su bile razbacane saksije, stolice i saksije s cvećem. Na sreću, na ulici nije bilo puno ljudi, inače bi posledice bile teže. Zaustavio se tek kad se zakucao u stub - dodaje izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Povređena radnica je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

- Devojka je zadobila prelom skočnog zloba. U bolnicu je prevezen i pomahnitali vozač, koji je prošao s lakšim povredama - priča naš sagovornik.

Protiv Simonovića će biti podneta krivična prijava za ugrožavanje bezbednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading