INCIDENT U POLICIJI U BEOGRADU: S drogom u nosu prijavio lopova!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin star tridesetak godina došao je u policijsku stanicu Novi Beograd da prijavi da mu je ukraden mobilni telefon, a sad mu preti prijava za nedozvoljeno držanje narkotika. Odao ga je beli prah koji su policajci primetili na njegovom nosu!

Mladić priznao da je šmrkao spid/Foto: Ilustracija

Beograđanin star tridesetak godina došao je u policijsku stanicu Novi Beograd da prijavi da mu je ukraden mobilni telefon, a sad mu preti prijava za nedozvoljeno držanje narkotika. Odao ga je beli prah koji su policajci primetili na njegovom nosu!

Krivična prijava

Kako Srpski telegraf saznaje, dan nakon što je dao izjavu i objasnio kad je i gde primetio da mu je nestao mobilni, ispod stolice na kojoj je mladić sedeo pronađena je kesica s manjom količinom droge. Policajci su brzo razotkrili odakle potiče. Povezali su drogu sa Beograđaninom kojem su prilikom saslušanja primetili da ima tragove narkotika u nozdrvama!

- Mladić je došao u policijsku stanicu da prijavi krađu. Policajci su ga odveli u jednu prostoriju, gde se inače uzimaju izjave od građana. On je ispričao sve o telefonu koji je izgubio, a u oči je najviše upadalo njegovo ponašanje prilikom saslušanja. Sve vreme je mlatio rukama i menjao raspoloženje. Čas je bio vidno usplahiren, da bi onda izgledao potišteno - priča naš izvor i navodi da je policajcima jedan detalja tada skrenuo pažnju.

- Primetili su mu beli prah na nosu, pa su posumnjali da se drogirao. Kada su mu to spomenuli, on je sve priznao. Ispričao je da je šmrkao drogu spid pre dolaska u policijsku stanicu - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Ispod stolice na kojoj je sedeo dan kasnije čistačica pronašla kesicu s drogom

Međutim, tu nije bio kraj. Sledećeg dana mladić je ponovo morao da dođe u policiju zbog krivične prijave protiv kradljivca.

- Inspektori su ga primili u istu prostoriju u kojoj je bio i sedeo je na istom mestu. Ponovo se čudno ponašao. Sve vreme je gledao oko stolice, kao da je nešto tražio. Kad je dao iskaz, ustao je i otišao - dodaje naš izvor. Ubrzo je otkriveno i zbog čega je sve vreme zverao okolo.

Veštačenje

- Čistačice su u prostoriji za saslušanje, nedaleko od stolice na kojoj je mladić sedeo, pronašle kesicu s drogom. Paketić su odmah dale policajcima koji su premotali film i povezali sve kockice. Odmah su posumnjali da je kesicu odbacio mladić kada je priznao da se drogirao, a da je sutradan na sve načine pokušavao da je nađe - kaže naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading