OVO JE DOKAZ IZ POLICIJE DA JELENA NIJE TRČALA NASIPOM NA DAN UBISTVA!

Autor:

Hronika

04.11.2017

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle mnogo nagađanja oko mesta gde je izvršen brutalni zločin koji više od godinu i po dana drži Srbiju na nogama, fotografije do kojih su ekskluzivno došli Srpski telegraf i portal Republika.rs bacaju drugačije svetlo na čitav slučaj, jer ukazuju da pevačica "Granda" Jelena Marjanović (33) nije trčala nasipom u Borči na dan ubistva, što implicira i da na tom mestu nije ubijena.

Naime, fotografije s mesta zločina, sa policijskog uviđaja, jasno pokazuju da Jelenine patike nisu blatnjave iako je poznato da je 2. aprila prošle godine, za kada se sumnja da je pevačica ubijena, zemlja bila natopljena vodom od kiše.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Patika Jelene Marjanović, dokaz sa mesta na kojem je pronađeno telo pevačice "Granda"

Jedini tragovi blata na gotovo čistim patikama jedva su uočljivi i najverovatnije potiču od zemlje iz kanala u koji je Jelena bačena kada je njeno telo doneto na nasip u Borči. Na jasno vidljivoj fotografiji đona Jelenine patike vidi se samo malo tragova na njenom vrhu, što ukazuje da u toj obući niko nije trčao blatnjavim nasipom, jer je izvesno da bi u tom slučaju patike bile umazane tragovima vlažne zemlje.

Ovde su, međutim, čisti i đon, i pertle i spoljni deo patike.

Foto: ST/REPUBLIKA
Đon patike Jelene Marjanović, fotografija s mesta zločina

Dan kasnije, kada je pronađeno telo, zemlja se dovoljno sasušila da blata na mestu zločina nema, ali trčanje i po takvoj zemlji neizostavno bi doprinelo značajnijem prljanju patika - ako ništa, ista bi se zavukla u bele brazde đona patika, a ne bi izgledalo, kao što ovde izgleda, da je obuća maltene izvađena iz veš mašine.

Da podsetimo, sumnja se da je Jelena Marjanović ubijena 2. aprila prošle godine na nasipu u Borči, a trenutno je glavni osumnjičeni za ubistvo njen suprug Zoran Marjanović, koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jelena

05.11.2017 07:16

Kako je moguce da psi tragaci nisu nanjusili patiku i telefon?

kasnije

05.11.2017 17:19

@Jelena - Pa bili u bodi neko naknadno skinuo da zbuni islednike. Vidi se da su mokre.

kasnije i isprane

05.11.2017 22:39

@kasnije - Znaci patike su bile u vodi pa naknadno skinute. Onda mora da je i sa gornjim delom trenerke uradjeno isto kad psi ni njega nisu najusili. Toliko je nelogicno da se neko ubivsi je u kanalu imao vremena vratiti, udci u kanal, skine patiku i gornji deo trenerke da bi to posle potrage razbacao po nasipu. Nije li logicnije da je ona ubijena negde drugde, dovezena i bacena u taj kanal a u isto vreme skinuta patika i trenerica i razbacane tamo.