PROKUPLJE: Silovao bivšu, pa je opljačkao?!

Autor: alo.rs

Hronika

06.11.2017

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je prijavila da ju je bivši partner silovao, kao i da joj je zbog navodnog dugovanja uzeo zlatne minđuše, mobilni telefon, 3.000 dinara i 200 evra.

Žena u Prokuplju prijavila bivšeg za silovanje/Foto: Ilustracija

Tokom vikenda policiji u Prokuplju, pedesetosmogodišnja žena prijavila je da ju je njen bivši partner, četrdesetogodišnjak iz Male Plane, silovao.

Kako su potvrdili za Alo! u policiji, prijava je primljena, ali su još uvek nejasne sve okolnosti ovog slučaja. Više detalja će se znati tek nakon saslušanja osumnjičenog, koji do pisanja ovog izveštaja nije bio dostupan policiji.

Osumnjičeni je V. R., a incident se desio tokom vikenda, u noći između subote i nedelje, kada je on povezao kolima bivšu partnerku, odvezao svojoj kući u Maloj Plani kod Prokuplja i navodno tamo prisilio da imaju intimne odnose.

Ukrao joj minđuše, telefon...

Navodno je žena koja je 13 godina bila u vezi sa 18 godina mlađim muškarcem rekla da je on fizički maltretirao i da joj je zbog navodnog dugovanja uzeo zlatne minđuše, mobilni telefon, 3.000 dinara i 200 evra.

Obavljen je i ginekološki pregled koji će dati dodatne odgovore, a ono što je nedvosmisleno ustanovljeno jeste da je žena imala crvenilo u predelu obraza i u predelu leve dojke.

Ipak, pojedini detalji u izjavi žene su još uvek nejasni, pa će istraga koja je pokrenuta odgonetnuti sve nedoumice, a u tužilaštvu očekuju da će tokom dana policija pronaći V. R., te da će nakon toga imati više podataka, odnosno odlučiti da li će protiv njega biti podignuta optužnica za silovanje ili ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading