PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO PEKARA

Autor: Tanjug

Hronika

07.11.2017

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor staklorescu Filipu Gavranoviću, osumnjičenom za ubistvo pekara Nikole Ostojića, čije je telo juče pronađeno u Gavranovićevoj staklorezačkoj radnji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mesto zločina: Ovde je pronađeno telo Nikole Ostojića

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak odredio pritvor prema osumnjičenom do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati istragu uticanjem na svedoke, kao i zbog načina i težine posledica krivičnog dela koje su dovele do uznemiranja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Branio se ćutanjem

Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.

10 do 40

godina zatvora zaprećena je kazna je krivično delo teško ubistvo koje se stavlja na teret Gavranoviću

Prethodno, na saslušanju kod tužioca Gavranović se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je pravo da ne iznosi odbranu.


Gavranoviću se na teret stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od minimum 10 do 40 godina zatvora. 

On je osumnjičen da je ubio Nikolu Ostojića, čiji je nestanak bio prijavljen u petak, a telo mu je pronađeno staklorezačkoj radnji koja se nalazi u Resavskoj ulici preko puta pokijnikove pekare.

Bili drugovi

Mediji pišu da oni inače bili dobri drugovi i imali su radnje jedan preko puta drugog, ali pominju i da je motiv bilo koristoljublje. 

Ostojićev, kako pišu mediji, iskasapljeni leš pronađen je skriven u dnu radnje, prekriven gomilom hartije, tepiha, ramova i slika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading