(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Učenici iz Aranđelovca BRUTALNO PRETUKLI DRUGARICU!

Autor: Republika

Hronika

08.11.2017

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Tehničkoj školi Mileta Nikolić u Aranđelovcu, došlo je do nezapamćenog nasilja među đacima, pri čemu je jedna učenica povređena.

RepublikaFoto: Printscreen/Google Maps
Tehnička škola Mileta Nikolić

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se grupa učenika koja iz sve snage udara drugu učenicu koja sedi na stolici.

U pozadini se čuju smeh i galama, a u jednom trenutku jedan od đaka počinje da viče:

- Jel ti jasno, bre?! - čuje se u jednom momentu.

Kada je napadnuta devojčica pokušala da se zaštiti naređeno joj je da "spusti ruke dole!".

Najstrašnije od svega jeste što niko od učenika nije pokušao da pomogne nesrećnoj devojčici.

 

Stefanović osudio vršnjačko nasilje u Aranđelovcu

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najoštrije je danas osudio nasilje nad učenicom Tehničke škole Mileta Nikolić u Aranđelovcu koju su napali školski drugovi i drugarice.

- Strašne su scene koje se mogu videti na snimku koji se pojavio na internet portalima. Nedopustivo je bilo kakvo nasilje, a posebno vršnjačko, jer to može ostaviti nesagledive posledice na decu koja su izložena maltretiranju u tom uzrastu - naveo je Stefanović.

Policija će, kako je najavio, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i Centrom za socijalni rad preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen.

- Moramo kao društvo da pošaljemo jasnu poruku da ovakve stvari nisu prihvatljive i da se ne mogu tolerisati - poručio je ministar Stefanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading