KRAGUJEVAC: Zlostavljali, pa izboli dečaka!

Autor: Tanjug

Hronika

09.11.2017

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je jedan mladića ubadao nožem, trojica su ga krvnički šutirala!

RepublikaFoto: pixabay.com
Horor u Kragujevcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su J. D. (26) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Policija je uhapsila i N. Š. (24), N. P. (25) i M. N. (23), dok će protiv 23-godišnjeg muškarca podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopštila je policijska uprava u Kragujevcu.

Oni se terete da su 4. novembra, sat posle ponoći, pozvonili na vrata stana 23-godišnjeg Kragujevčanina, a kada ih je otvorio, na silu ga odveli do obližnjeg parka u naselju Erdoglija, gde mu je J. D., kako se sumnja, nožem zadao ubodnu ranu u predelu leđa, nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život.

Kako se sumnja, ubodne rane oštećenom u predelu desnog ramena nožem je naneo i M. N., dok su ga ostali tukli rukama i nogama.

Povređeni se nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima J. D., N. Š., N. P. i M. N. određeno je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading