HOROR: Brat Zorana Marjanovića ide na sud zbog PEDOFILIJE!

Autor: Republika

Hronika

14.11.2017

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milošu Marjanoviću, deveru ubijene Jelene Marjanović, preti tužba za pedofiliju jer je preko Fejsbuka zavodio devojčicu I. D. (14).

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Miloš Marjanović

Roditelji ove devojčice najavili su da će podneti krivičnu prijavu protiv Miloša, zbog čega bi brat Zorana Marjanovića mogao da završi i na robiji.

Miloš se predstavlja kao Alimpije Gregor Sizeren Mike, a devojčici priznaje da ima mnogo pedofilskih slika koje čuva u kompjuteru i naziva ih "moja kolekcija", odnosno "riznica hrabrosti"! On je tražio od I. D. da mu i ona pošalje svoje gole slike, iako je iz prepiske očigledno da je znao da ona ima samo 14 godina!

Otac I. D. nije prijavio Miloša pre tri godine jer je tad imao još ozbiljniji problem sa ćerkom!

- Devojčica je u to vreme potpala pod veliki uticaj jedne sekte, koju je vodio najbolji prijatelj Miloša Marjanovića. Ona je popustila u školi, počela je čudno da se ponaša i da se oblači, pa su se njeni roditelji mesecima mučili da je iščupaju iz kandži te sekte... - priča prijatelj Marjanovića za Informer.

U takvoj situaciji, kaže, devojčicina prepiska sa Milošem, iako veoma opasna i bolesna, pala je u drugi plan.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran i Miloš Marjanović

- Usledila je grčevita borba da devojčicu povrate i na kraju su uspeli. Međutim, otac je sačuvao ćerkinu prepisku sa Marjanovićem. Kad je Milošev brat Zoran uhapšen zbog Jeleninog ubistva, poslao vam je tu prepisku, da bi javnost videla o kakvim se ljudima radi. Pošto je ćerku izbavio iz sekte, spreman je i da sve dokaze dostavi tužilaštvu i da posvedoči da je prepiska sa Milošem autentična... - naveo je prijatelj oca I. D.

U Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal objasnili su nam da oni mogu da reaguju samo po "pribavljanju inicijalnih dokaza koji mogu biti osnov sumnje".

- Mi ne možemo od Fejbuka da tražimo slike iz 2014, jer ih oni ne zadržavaju i ne čuvaju tako dugo. Tek ako autentični svedoci hoće da sarađuju i ukoliko nam se jave, mi ćemo proceniti šta od materijala imamo za dalji rad, pa od toga zavisi i podnošenje eventualne krivične prijave - naveli su u tužilaštvu.

Inače, ovaj slučaj posebno dobija na težini jer je Miloš Marjanović nakon hapšenja brata postao jedini staratelj Zoranovoj i Jeleninoj ćerki, šestogodišnjoj Jani! Devojčica sada živi u kući u Borči sa stricem Milošem, njegovom suprugom Milicom, dedom Vladimirom i babom Zoricom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading