JELENA OTKRIVA PUT DO SOPSTVENOG UBICE

Autor: Republika

Hronika

15.11.2017

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ubistva pevačice Jelene Marjanović, policija je, u kući njene porodice, pronašla lične pevačicine sveske. Ukupno ih je bilo četiri, a u njima je zapisivala lične odnose sa mužem i ukućanima. Kako piše Informer, ovo je, moguće, poslednja do sada neobjavljena tajna iz istrage zločina koji trese Srbiju godinu i po dana.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Jelena Marjanović

Grafolozi su analizom svezaka dobili detaljan izveštaj Jeleninog odnosa sa mužem i njegovom porodicom, a to je samo dodatno bacilo sumnju na sve Marjanoviće. Jelenine sveske nisu klasični dnevnici.

- Zapisivala je različite pesme, uglavnom ljubavne, koje je verovatno smišljala za neki od svojih budućih albuma. Ipak, ima zapisanih "zanimljivih" misli, koje jasno ukazuju na to da pevačici nije bilo sve potaman u životu. Na nekoliko mesta je čak opisala žestoke svađe sa Zoranom i ostalim ukućanima - otkrio je sagovornik blizak istrazi.

Psiholozi su na osnovu analize svezaka otkrili veoma zamršene porodične odnose, što je bacilo sasvim novo svetlo na istragu i pomoglo u sklapanju kockica nba putu ka pronalaženju motiva za gnusan zločin.

Stručnjaci za grafologiju kažu da se iz rukopisa jedne osobe može videti njen karakter i osećanja.

- Ako je, na primer, rukopis okrenut više ulevo ili udesno, to objašnjava način ispoljavanja osećanja. Ako je rukopis nagnut ulevo, osoba je zatvorenija i teže prikriva emocije, a ako je okrenut udesno, osoba je otvorena i ne sakriva emocije. Značajno je i da li je rukopis čitljiv i kakve su veze slova... Kada se svi faktori uzmu u obzir, dobija se celovita slika osobe, koja može da bude od velike pomoći u istrazi - objasnio je ugledni grafolog za Informer.

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, a dan kasnije, 3. aprila nejno telo pronađeno je u kanalu na nasipu u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udaraca u glavu,a njen suprug, Zoran Marjanović priveden je 15. septembra zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge. Pred tužilaštvom je negirao zločin, ali je i dalje u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading