Zameniku gradonačelnika Niša ISPRED KUĆE ZAPALILI AUTO?!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

16.11.2017

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zameniku gradonačelnika Niša, Milošu Banđuru, u tri sata iza ponoći izgoreo je automobil marke "škoda fabija". Sumnja se da je požar podmetnut.

RepublikaFoto: ST/Ž.M.
Izgoreli automobil

Automobil je bio parkiran u dvorištu kuće u kojoj stanuje Banđur, u Ulici Petra Aranđelovića, u naselju Ledena Stena, a u kući su se osim njega nalazili i njegovi roditelji.

- Bio sam u drugom delu kuće i ništa nisam čuo kada me je pozvao komšija i rekao mi da gori auto. Kada sam pogledao kroz prozor video sam buktinju.

Vatra je bila toliko jaka da nije moglo da se izađe iz kuće.

Moji roditelji su se nalazili u sobi u prizemlju i od automobila u plamenu delio ih je samo prozor i oko šest metara udaljenosti. Da je došlo do eksplozije oni bi stradali - kaže Banđur.

On kaže da privatno nema neprijatelje niti je sa nekim u sukobu i da ovakva pretnja može da ima veze samo sa obavljanjem funkcije zamenika gradonačelnika.

- Jedini potencijalni razlog može da proizilazi iz obavljanja funckije zamenika gradonačelnika jer sam prilikom nedavnog konkursa za izbor direktora u Nišu iznosio određene činjenice o sumnjama na neregularnosti - kaže Banđur koji je član SNS-a.

Banđur kaže da je zabrinut za svoju bezbednost i da je o svemu obaveštena policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading