SALTO KAMIONA SA PRIKOLICOM na putu Niš - Svrljig kod Gramade

Autor: Republika

Hronika

16.11.2017

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamion sa prikolicom firme BHB TRGOVINA iz Novog Pazara, u noći izmedju srede i četvrtka sleto je s mosta na putu Niš-Svrljig kod sela Vrela ispod prevoja Gramada.

RepublikaFoto: ST/M.Ž.
Prednji deo kamiona sa kabinom i karoserijom se prevrnuo i zaustavio na bok dok je za njim povučena prikolica ostala pobodena sa zadnjim točkovima na ivici mosta

U oštroj krivini udesno,kamion je produžio pravo ,pregazio  betonsku bankinu,probio metalnu ogradu na mostu i sunovratio se u potok.

Prednji deo kamiona sa  kabinom i karoserijom se prevrnuo i zaustavio na bok dok je za njim povučena prikolica  ostala pobodena sa zadnjim točkovima na ivici mosta.

Prava je sreća da vozač i saputnik u kamionu nisu zadobili teške telsne povrede već su smao ugruvani.

- Sreća je da kamion nije išao brzo.Vozač je pravio luk da propisno provuče prikolicu ali izgleda da je klizav kolovoz povukao u ambis, kaže očevidac koji je išao za kamionom.

Ovo je treba istaći, samo još jedna u nizu saobraćajnih nesreća koje se skoro bar jednom emsečno dogadjaju na ovom mostu poznatom u okolini kao crna tačk.

Putari stalno obnavljaju metalnu ogradu i betonsku bankinu gde se posle udara uglavnom zaustavljaju putnička vozila ali kada naidje kamion obično se ograda probija mesto je psoebno opasno kad pada kiša i posle ovakvih udesa jer na asfaltu ostale blato ili ulje iz motora što pogoduje proklizavanju sledećih vozila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading