SAMOUBISTVO SKOKOM NA ŠLEPER!

Autor: Ž.M.

Hronika

22.11.2017

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac srednjih godina iz okoline Niša izvršio je samoubistvo u sredu oko 9,00 časova na magistrali Niš-Sofija između naselja Prosek i Sićevo. Nesrećni čovek stradao je od udara kamiona-šlepera bugarske registracije CB 918AT, na koji je bukvalno skočio dok mu se približavao.

RepublikaFoto: ST/Ž. M.
Samoubistvo zamalo izazvalo sudar šlepera

- Video sam čoveka kako ide desnom ivicom kolovoza dok sam ja dolazio iz Bugarske ka Nišu. Iznenada je izašao na kolovoz, pa sam ja pokušao da ga zaobiđem i naglo kočio. Međutim trenutak kasnije čovek se bacio ispred kamiona - rekao je vozač bugarskog šlepera.

U susret bugarskom šleperu iz pravca Niša ka Sofiji, približavao se šleper pirotskog "Tigra", PI 028AT , kojim je upravljao Saša Nikolić.

- Umalo nije došlo do sudara naših šlepera. Video sam i ja da vozač bugarskog šlepera naglo koči i zanosi se prema sredini. Da nisam i ja kočio s druge strane, verovatno bi se sudarili. Vozač bugarskog kamiona je pokušao da izbegne sudar, ali pešak se prvo malo povukao na bankinu, a kada mu se kamion približio na par metara iznenada je raširio ruke uvis i bukvalno skočio na kamion - dodao je vozač Nikolić.

RepublikaFoto: ST/Ž. M.
Muškarac skočio na šleper

Šleper bugarske registracije udario je pešak desnim prednjim delom u predelu fara i odbacio ga pet-šest metara na kolovoz. Od snažnog udara pešak je ostao na mestu mrtav.

Na licu mesta uviđaj je izvršio zamenik Višeg javnog tužilaštva u Nišu i dao nalog polciiji da se ispitaju sve okolnosti pod kojima se ova neuobičajena nesreća dogodila.

Zbog nesreće, zastoj na magistrali Niš-Sofija trajao je oko dva sata pa su formirane kilometarske kolone iz oba smera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading