UŽAS kod Zrenjanina: Brutalno PREBIO ženu, HTEO DA JE ZAPALI!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

25.11.2017

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Đ. B. (36) iz Zrenjanina, koji je psihički i fizički maltretirao vanbračnu suprugu, podignut je optužni predlog zbog činjena krivičnog dela nasilja u porodici, piše Telegraf.rs.

Od početka primene Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, od 1. juna do 15. novembra, policija izrekla 10.504 hitnih mera

Nasilni čovek je najpre počeo da psihički maltretira svoju nevenčanu suprugu da bi je uz pretnje, kako će je zapaliti, udario više puta u predelu lica.

Prema izvorima bliskih istrazi, do svađe je došlo zbog porodičnih razmirica, a nesretna žena je tokom incidenta zadobila povrede u predelu lica jer ju je nevenčani suprug nekoliko puta šakama udario.

Protiv Đ. B. podneta je krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti, bezbednosti i nasilja u porodici.

U okviru porodice i partnerskih odnosa, ove godine ubijeno je 26 žena i to je i dalje užasno veliki i neprihvatljiv broj.

Od početka primene Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, od 1. juna do 15. novembra, policija izrekla 10.504 hitnih mera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading