DRAMA U VALJEVU: Policija jurila svata koji je pucao iz automobila!

Autor: blic.rs

Hronika

25.11.2017

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle šenlučenja i bega od policijske kontrole, najmanje jedan gost na svadbi u Valjevu je uhapšen.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Policija uhapsila bahatog svata/Foto: Ilustracija

Do nesvakidašnjeg hapšenja došlo je u naselju Popare, na putu koji od Valjeva vodi ka manastiru Lelić, a policija je, prema nezvaničnim saznanjima, lisice na ruke stavila najmanje jednom učesniku svadbarske kolone koji je prethodno izbegao policijsku kontrolu, pokušao beg svojim automobilom i čak, kako tvrde svedoci, u jednom trenutku iz pištolja pucao kroz prozor!

- Čule su se automobilske sirene, što vikendom nije čudno jer putem prolaze kolone svatova koje idu ili se vraćaju sa venčanja u manastiru Lelić. Međutim, u jednom trenutku su se čule i policijske sirene, pa smo izašli na ulicu da vidimo šta se dešava – priča jedan od žitelja Popara.

Kako dodaje, pripadnici interventne jedinice su u blizini lokalnog marketa postavili kontrolu i zaustavili nekoliko okićenih vozila koja su došla iz pravca Lelića, kada je jedno od vozila, džip iz kojeg je virio barjak, odbio da se zaustavi.

- "Provukao" se pored policijskog automobila i skrenuo prema putu koji vodi u drugi deo grada. U tom trenutku smo čuli i pucanj, pojedine komšije tvrde da su videli ruku sa pištoljem upravo iz tog džipa, ali ne znamo da li je hitac ispaljen u vazduh ili u pravcu policije - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, u poteru za svatom dala su se dva policijska vozila koja su ga sustigla par stotina metara dalje ispod spomen-parka na brdu Vidrak. Pretpostavlja se, s obzirom na to da još nema zvanične potvrde, da je svat koji je šenlučio tada i uhapšen.

Policija je kontrolu na putu Valjevo-Lelić u Poparama podnela upravo jer je stigla prijava da su ti svatovi, nakon obavljenog venčanja u manastiru, šenlučili pucajući iz vatrenog oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading