(VIDEO) MARKUŠ zajedno sa MILIČIĆEM u Londonu KITIO PROSJAKA, na gostovanju ZVEZDE protiv Arsenala

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

26.11.2017

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Markuš (30), žestoki momak koji je ubijen u petak uveče u Novom Sadu, zajedno sa svojim zetom Darkom Miličićem prisustvovao je meču Arsenala i Zvezde u Londonu. Njih dvojica su predvodili grupu Delija koja je tamo napravila pravu feštu, a na snimku se vidi kako Miličić Markušu daje novac, a ovaj time "kiti" prosjaka.

RepublikaFoto: facebook.com/Marko Markus
Ubijeni Markuš

Jedan od vođa navijača Delija Vladimir Šavija bio je zadužen za pesmu, a za rasplamsavanje atmosfere pobrinuo se Darko Miličić, dok je ubijeni Marko Markuš kitio novčanicama prosjaka koji im je ustupio mikrofon.

Podzemnom stanicom se potom zaorila Zvezdina pesma: "Nek' se Marakani vrate slavni dani, kad si Zezdo bila iznad svih", a pokojni Markuš je pevao iz sveg glasa.

 

 

Bivši NBA košarkaš Darko Miličić tada je izjavio da je bio ogorčen načinom na koji su se ugostitelji iz Londona odnosili prema njemu i Delijama, ali da je, bez obzira na to, uživao posle remija Crvene zvezde i Arsenala.

Osvrnuo se i na ponašanje domaćina u pabovima koji su se nisu pokazali kao gostoljubivi.

- Dočekani smo kao najgora stoka! Očigledno da se neki rukovode onim što pročitaju u novinama. Iz jednog paba su nas izbacili samo zato što je jedan momak tiho pevao. To im je smetalo. Nikog nismo vređali, ispoštovali smo njihov zahtev i izašli - u dahu je rekao Miličić i nastavio:

- U drugom pabu smo tražili da nam očiste sto od mrva, ali su nas ignorisali. Tražili su da napustimo pab, pravdajući se nekim glupim razlozima. U trećem restoranu takođe nas nisu primili pod izgovorom da ne rade, iako su ljudi sedeli za stolom i večerali.

- I pored toga, mi smo se pokazali kao ljudi. Nismo nigde pravili incidente, dok su Englezi mrtvi pijani povraćali svuda po ulici, a neke devojke su puštale čudne krike. Pritom, dobili su bakšiša što sigurno ne dobiju za mesec dana. Samo pitajte koliko smo dali uličnim sviračima - rekao je Miličić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading