Zoran Marjanović prebačen u drugu ćeliju: A onda je usledila NEOČEKIVANA poseta!

Autor: telegraf.rs

Hronika

29.11.2017

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, pre desetak dana prebačen je iz jedne u drugu sobu, a u novoj ćeliji su ga posetili otac i sin iz prvog braka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Porodica Marjanović

  Zoran Marjanović, koji se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, imao je prvu porodičnu posetu u novoj ćeliji. Kako Telegraf.rs saznaje, Marjanovića su početkom ove sedmice posetili otac Vladimir i sin Uroš iz prvog braka. 

Marjanović, koji se u pritvoru nalazi od 15. septembra, pre desetak dana prebačen je iz jedne u drugu ćeliju.

Umesto jednog cimera, on sada deli sobu sa još trojicom pritvorenika, koji nisu poznati javnosti, a koji se sumnjiče za sitne krađe.

Pre nego što je prebačen u drugu ćeliju, da podsetimo, sobu je delio sa Markom Nikolićem, koji je letos ubio bivšu suprugu Maju Đorđević i njihovog sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Kako saznajemo, on se i dalje primereno ponaša, nema nikakvih posebnih zahteva i svakodnevno ga posećuju advokati.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine, a njeno unakaženo telo pronađeno je sutradan u kanalu podno nasipa u naselju Crvenka, u Borči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading