UŽAS U BEOGRADU: DRUGARICU SILOVALI METLOM!

Autor: B. K.

Hronika

30.11.2017

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

J. M. (17) i Boško A. (18), štićenici Zavoda za vaspitanje dece i omladine, uhapšeni su zbog sumnje da su naneli teške povrede svojoj drugarici (14), takođe štićenici ove ustanove. Kako Srpski telegraf saznaje, nasilnici su ušli u prostoriju u kojoj je ona spavala, a J. M. je uzeo dršku metle i počeo da je gura nesrećnoj devojčici u predelu genitalija!

Devojčica (14) prevezena u bolnicu, gde su joj konstatovane teške povrede zbog kojih mora na operaciju

- M. C. je bila u svom krevetu kada su u sobu ušli J. M. i Boško A. Uzeli su metlu koja se nalazila pored vrata, prišli devojčici i počeli da joj guraju dršku preko helanki i donjeg veša u vaginu i analni otvor - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Monstrumi se tu nisu zaustavili. Kada se devojčica probudila i rekla J. M. da prestane da je povređuje i izađe iz sobe, on se razbesneo.

- Tada je za nju usledio pravi pakao. Počeo je još više da se iživljava nad devojčicom. Brutalno ju je povređivao gurajući dršku još jače, dok je ona vrištala i molila ga da stane. Nakon toga je sa Boškom A. izašao iz sobe - dodaje naš sagovornik.

Devojčica se odmah požalila svojoj drugarici i vaspitačima, nakon čega su joj pružili pomoć.

- Ona je prevezena u bolnicu, gde su joj konstatovane teške povrede debelog creva i genitalija. Ona treba da se operiše i zadržana je na klinici - navodi naš izvor.

Nasilnici J. M. i Boško A. su uhapšeni i protiv njih je podneta krivična prijava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading