KELJMENDI OSUĐEN NA GODINU DANA KUĆNOG ZATVORA

Autor:

Hronika

08.12.2017

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elvis Keljmendi osuđen je na godinu dana kućnog zatvora. Kako saznaje Republika, Keljmendi je potpisao sporazum sa Tužilaštvom, odnosno nagodbu na godinu dana kućnog zatvora bez elektronskog nadzora (nanogice).

RepublikaFoto: facebook.com/Elvis Kelmendi
Elvis Keljmendi

Kako saznajemo, njegova devojka je u svojstvu oštećene ispričala pred tužiocem da je Keljmendi nije tukao i da je povod svađe bio ljubomora, te da je on napao jer je mislio da ga ona vara. Što se tiče pištolja, Elvis Keljmendi je rekao da pištolj nosi zbog lične bezbednosti jer se zna čiji je sin.

Kada je reč o sporazumu, kako saznajemo, on je osuđen načetiri meseca za ugrožavanje sigurnosti i deset meseci za držanje oružja, kao i na novčanu kaznu od 70.000 dinara, pa su mu sve kazne objedinjene i spojene u godinu dana kućnog zatvora.

Branilac okrivljenog Nebojša Perović potvrdio je za Republiku da je doneta presuda na osnovu sporazuma, kojom se osuđuje Elvis Keljmendi.

- Ova presuda je dokaz da moj branjenik nije nasilnik, da ne bije žene, već se radi o zaljubljenom dečku koji je imao ljubomornu scenu - istakao je Perović.

Foto: youtube.com/Dobro Jutro - Jovana & Srđan
Nebjoša Perović

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading