Pritvorenik iz CZ stavlja tačku na slučaj "Marjanović": ZORAN MI JE REKAO SVE O UBISTVU JELENE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbinu Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, mogao bi da zapečati jedan od njegovih "cimera" iz CZ u Bačvanskoj. Redakciji Srpskog telegrafa javio se čovek koji tvrdi da je "robijao" sa Zoranom i da zna istinu o smrti pevačice!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Verni čitalac

- Poštovana redakcijo, bio sam u zatvoru sa Zoranom Marjanovićem i ispričao mi je sve o ubistvu žene Jelene. Ako želite dogovor, zvaću u 16 časova - stoji u pismu pisanom rukom koje je stiglo na našu adresu i potpisano kao "vaš verni čitalac".

Autor pisma nije želeo da otkrije svoje ime ni same detalje koje je saznao o zločinu koji je potresao Srbiju, najavivši samo da će to naknadno uraditi. Do tada ostaje da se vidi da li će njegovo svedočenje pokopati Zorana ili će dovesti do nekog novog obrta. Bilo kako bilo, sagovornici Srpskog telegrafa nemaju sumnju u to da će Zoran, ako već nije, u izvesnom trenutku pući i nekom ispričati istinu o smrti supruge.

Izvor iz Bačvanske: U zatvoru pre ili kasnije svi puknu i požele da otkriju i najmračnije tajne

- U zatvoru pre ili kasnije svi puknu i požele da otkriju i najmračnije tajne. To ne mora biti cimer ili dobar prijatelj. Neretko se dešava da se ljudi na ulici ispovede potpunim strancima, pa tako i u zatvoru. Sve zavisi od slučaja do slučaja. Neko želi da se pohvali, neko da izbaci sve iz sebe što ga tišti. Ne bi bilo iznenađenje i da je Zoran nekome ispričao nešto što nikad nije nikom, ali dosad u CZ nemaju nikakvu informaciju o tome niti je neko od pritvorenika kontaktirao sa njima sa takvom nekom pričom - kaže izvor Srpskog telegrafa iz Bačvanske.

Svedočenje

Naš sagovornik dodaje da, ukoliko je Zoran zaista ispričao nekom neki bitan detalj o zločinu, svedočenje te osobe može staviti tačku na slučaj "Marjanović".

- On može svedočiti i na suđenju ukoliko do toga dođe, a može istragu preusmeriti u nekom novom pravcu. U svakom slučaju, ako taj čovek iznese neke nove detalje o ubistvu pevačice, policija i tužilaštvo će odmah reagovati - dodaje naš sagovornik.

40 godina je maksimalna zatvorska kazna koja preti Marjanoviću, a 10 minimalna

Marjanović je uhapšen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva. On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao je da je ubio suprugu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading