Najnovije pretpostavke unose jezu u kosti: JELENA MARJANOVIĆ UBIJENA OVIM ALATOM!

Autor: Republika

Hronika

11.12.2017

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo navodno razmatra mogućnost da ponovo naloži pretres kuće, radionice i pomoćnih prostorija porodice Marjanović u nameri da nađe predmet pod imenom "dleto" kojim je navodno sa devet udaraca ubijena Jelena Marjanović?!

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Ova vest, kao i mnoge druge do sada vezane za ovaj slučaj, samo je napravila dodatnu pometnju i zabunu.

Oružje kojim je ubijena Jelena Marjanović još uvek nije pronađeno. Prvo se pisalo da je izbodena šrafcigerom, pa nožem, a sada dletom.

O čemu se u ovom slučaju stvarno radi, šta je od svega što je pisano istina, a šta laž, verovatno nikada nećemo saznati, a ovaj slučaj će svakako ostati upamćen kao najmisteriozniji i najpoznatiji slučaj ubistva u našoj zemlji.

Inače, Zoran Marjanović, osumnjičeni za Jelenino ubistvo, u slobodno vreme se, prema pisanju lista "Alo", bavio duborezom ikona.

- Obdukcija je pokazala da je Jelena Marjanović usmrćena metalnim predmetom koji najviše podseća na mali šrafciger. Međutim, usred novog saznanja da se njen suprug u slobodno vreme bavio duborezom ikona, policija će pokušati da nađe predmet kojim je on to radio. Dleta po svom izgledu najviše odgovaraju malom šrafcigeru za kojim se doskoro tragalo – objašnjava izvor blizak događaju. 

Zlatko Nikolić, kriminolog, takođe smatra da je ubistvo Jelene Krsmanović zločin iz strasti.

- Pečat koje nosi to ubistvo, kako je opisano, ukazuje na to da je takvo ubistvo, sa više od tri udarca, uglavnom izazvano velikom količinom mržnje i osećajem ugroženosti onoga ko to delo čini – tvrdi Nikolić.

To što se ubica nije zaustavio kada ju je usmrtio, već je nastavio da je udara, takođe objašnjava njegovu strukturu ličnosti.

- Sa devet udaraca ne ubija čopor nego pojedinac, a ubistvo iz strasti čini pojedinac, povređeni, kako on sebe naziva, i sveti se na takav način da zadaje toliko udaraca – objasnio je Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading