(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) Lice policajca UNAKAŽENO srčom od flaše

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

16.12.2017

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije policajca Vladimira Nedeljkovića brutalno unakaženog u masovnoj tuči i pucnjavi koja se odigrala u kafiću "Carska palata" u Sremskoj Mitrovici u noći između nedelje i ponedeljka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

 

Njegovo ušiveno lice, podlivi i brojne masnice pokazuju svu brutalnost vatrenog obračuna, kome je prethodila žustra svađa oko jedan sat posle ponoći.

 

Policajac koji nije bio na dužnosti i gosti kafića sukobili su se verbalno, da bi sve preraslo u u tuču u kojoj su korišćene flaše i noževi, a potom i dva pištolja.

- Stražaru lokala je potpuno odsečeno uvo u dubinu, unakaženo mu je lice i zadobio je teške povrede grudnog koša i ruku, dok je policajcu zasečeno jedno uvo, a lice unakaženo srčom od flaše - ispričali su svedoci.

Dvojica povređenih muškaraca operisani su 12. decembra na odeljenju hirurgije i nalaze se van životne opasnosti, rekli su dežurni lekari na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Devojke, od kojih je jedna pevačica benda koji je te noći nastupao, sa površinskim ranama puštene su na kućno lečenje.

Kako su lokalni mediji objavili,  glavni osumnjičeni  za ovaj krvavi pir je jedan od braće iz Laćarka, više puta osuđivan i poznat policiji zbog različitih krivičnih dela.

Zbog ovog incidenta, koji se zvanično tretira kao teško ubistvo u pokušaju jedno lice M.V. lišeno je slobode i nakon saslušanja mu je određen pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading