Brutalno pretukao sina zbog LOŠIH OCENA, reagovao nastavnik!

Autor: novosti.rs

Hronika

18.12.2017

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv S.Ž. (37) iz Velikog Gradišta određen je jednomesečni pritvor, jer je pretukao svog maloletnog sina N.Ž. (13), učenika sedmog razreda osnovne škole.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dečaka iz Velikog Gradišta otac brutalno pretukao/Foto: Ilustracija

Njemu je Osnovni sud odredio pritvor na predlog Osnovnog javnog tužiaštva, kako ne bi uticao na svedoke i zbog toga što se radi o porodičnom nasilju nad maloletnikom.

Uhapšenom se stavlja na teret da je sina pretukao drvenom drškom od metle, ljut zbog njegovoh loših ocena. Dok je tukao mlađeg sina, bio je prisutan i stariji, S.Ž. (15), pa ih je otac obojicu vređao zbog lošeg uspeha u školi.

Nastavnik uočio modrice

Za ovo nasilje saznalo se kada je nastavnik fizičkog vaspitanja uočio modrice na dečaku i pitao ga o njihovom poreklu.

Pošto mu je dečak ispričao šta se desilo, nastavnik je slučaj prijavio direktoru, a ovaj policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, S.Ž. je samohrani otac, jer ga je supruga, majka njihove dvojice sinova, napustila pre sedam godina. On radi kao konobar, a sa decom živi kao podstanar. Brigu o deci preuzeo je Centar za socijalni rad, koji će, do okončanja postupka, dvojicu braće smestiti u hraniteljsku porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading