Stefanović pozvao roditelje pretučenog dečaka na razgovor

Autor: blic.rs

Hronika

18.12.2017

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom pisma koje je majka pretučenog učenika niške Gimnazije uputila, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naveo je da osuđuje svako nasilje.

RepublikaFoto: Tanjug
Nebojša Stefanović

Kako piše Blic, Stefanović je roditelje dečaka pozvao na razgovor.

- Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju u našim školama. Pozvali smo roditelje da dođu na razgovor kod mene, primiću ih u bilo kom terminu koji njima odgovara. Želim da razgovaramo o ovom slučaju i da zajedno vidimo šta je to što sistem i država mogu da preduzmu i u slučaju njihovog sina, ali i za ubuduće, da se ovakve stvari ne bi ponovo dešavale - kaže Stefanović. 

Učenik trećeg razreda gimnazije "9. maj" P. R. zadobio je povrede glave, kada su ga u četvrtak na času hemije u popodnevnoj smeni oko 18 časova letvama pretukla dva učenika Trgovinske škole L. D. i A. J. 


Majka učenika niške gimnazije "9. maj" kojeg su nasred časa letvama pretukla dvojica momaka uputila je otvoreno pismo predsedniku i ministru policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Miros

18.12.2017 20:13

U svakom slučaju vrlo pametan potez.

Una

18.12.2017 20:16

Oštrije kazne i za maloletne prestupnike.

Ivan

18.12.2017 20:18

Ovakav vid nasilja mora prestati.

Branko

18.12.2017 20:21

Korektan i odgovoran potez Stefanovića.