ISPOVEST MAJKE IZBODENOG MLADIĆA U KRALJEVU: Pretukli su i isekli mi sina ispred kuće - zbog čega?

Autor: Republika

Hronika

25.12.2017

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U masovnoj tuči koja se u ponedeljak oko 14.30 dogodila u jednom kraljevačkom naselju jedna osoba zadobila je teške povrede glave zbog kojih je hitno prebačena u Klinički centar u Kragujevcu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tuga majke, Ilustracija

Povređeno je još pet osoba, među kojima je i jedno dvanaestogodišnje dete, zbrinuto u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu.

Kako prenose beogradski mediji, koristeći staru mačetu i noževe i, za sada nezvanično, vatreno oružje, u tuči su učestvovali članovi dve porodice koji su čak i u rodbinskim odnosima, a iako niko od stanovnika ovog naselja ne zna pravi razlog sukoba pretpostavlja se da su u pitanju neki od ranije neraščišćeni računi i razmirice.

- Tridesetogodišnjeg sina su mi isekli i pretukli ovde pred kućom i to porodica čiju je kćerku oženio moj drugi sin. Otkud znam zašto, bilo je i ranije svađa između naše dve porodice - kaže majka jednog od pretučenog mladića koja je čistila tragove krvi u dvorištu.

- Sina su udarali čime su stigli, čula sam i kako su odjeknula dva pucnja. Teško je povređen, nadam se da će se oporaviti - rekla je ona.

Niko od komšija nije znao da nam kaže koji je motiv masovne tuče čiju je eskalaciju sprečila efikasna intervencija kraljevačke policije.

- Koliko sam čuo oni su se pobili prvo u nedelju popodne. I tada je dolazila policija i mislili smo da se sve smirilo. Sada su se opet potukli. Stvarno ne znam zbog čega - kaže jedan od komšija.

Šta je zaista razlog ovog nesvakidašnjeg incidenta biće poznato posle uviđaja i istrage ovdašnjeg nadležnog tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading