JEZIVA SMRT NA NOVU GODINU: Nebojšu zgazio voz kod Ivanjice, a na isti dan pre 11 godina preživeo strašnu stvar

Autor: Republika

Hronika

31.12.2017

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša P.(29) iz Ivanjice tragično je stradao na železničkoj stanici u Požegi kada ga je udario voz. On je bio na proslavi u ovom mestu, a za sada je nepoznato pod kakvim okolnostima je izgubio život.

RepublikaFoto: pixabay.com
Na isti dan pre 11 godina Nebojša je imao tešku saobraćajnu nezgodu

U naselju Senjak u Ivanjici, gde je Nebojša živeo, svi su u šoku. Komšije kažu da je u poslednje vreme bio rasejan jer se nalazio u fazi razvoda sa suprugom sa kojom je nedavno dobio dete. Inače ga znaju kao dobrog i vrednog čoveka spremnog uvek da pomogne i omiljenog u društvu, prenosi infoliga.

Šta se zapravo noćas dogodilo na železničkoj stanici u Požegi pokazaće istraga. Činjenica je da je 31. decembar, nažalost po zlu, bio suđen ovom čoveku.

Naime, na isti dan pre 11 godina Nebojša je imao tešku saobraćajnu nezgodu i jedva je ostao živ. Sudbina mu nije dala drugu priliku, od posledica udara voza noćas je nastradao na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading