SAČEKUŠI NA VRAČARU PRISUSTVOVALA POLICAJKA?!

Autor: Novosti, Republika

Hronika

03.01.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikšićanin Davorin Baltić (41), koji se dovodi u vezu sa crnogorskim "kavačkim klanom", ubijen je u noći između 1. i 2. januara, u "sačekuši" na Vračaru.

Na Baltića je ispaljeno 60-ak metaka/Foto: Ilustracija

Dok je Baltić svojim "golfom 7" ulazio u garažu, dvojica napadača su na njega, iz automatske puške i pištolja, ispalila oko 60 metaka.

Baltić prema navodima medija nije u kolima bio sam. Na mestu suvozača navodno je bila kuma njegove supruge, policajka M. N. koja je u vreme napada bila na dužnosti, a koja je Baltićev pištolj posle likvidacije bacila u kontejner, pišu "Novosti".

Prema izvorima tog lista, Baltić je kobne večeri oko ponoći povezao M. N. i dovezao je do zgrade u Internacionalnih brigada 50, gde je živeo kao podstanar, kako bi čestitala Novu godinu njegovoj porodici.

Kada je krenuo da se uparkira, na prilasku garaži, iz mraka su izletela dvojica napadača i osula paljbu. Baltić, koji je inače imao meru potrage, sa više hitaca je pogođen i preminuo je na licu mesta, dok je kuma - ostala nepovređena.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

 

Napadači su zatim seli u automobil i dodali gas. Međutim, nekoliko sati kasnije, najverovatnije njihovo vozilo marke "tojota", bez registarskih oznaka, pronađeno je zapaljeno, u Ulici braće Srnić, kod broja 53.

U njemu je policija na zadnjem sedištu otkrila automatsku pušku, a na mestu suvozača pištolj. Postoje osnovane sumnje da je reč o oružju iz kojeg je likvidran Nikšićanin, koji je organima reda odranije poznat zbog trgovine narkoticima i umešanosti u ubistvo.

M. N. koja je posle ispitivanja puštena kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading