Nasilnik sa Novog Beograda iz NEVEROVATNOG RAZLOGA prebio ženu, pa se ubio!

Autor: alo.rs

Hronika

05.01.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor S. (41) iz Novog Beograda pretukao je svoju suprugu M.S. (34) i ćerku (13), a zatim se bacio kroz kuhinjski prozor sa petog sprata. On je preminuo u sredu od zadobijenih povreda.

Dalibor S. godinama maltretirao suprugu/Foto: Ilsutracija

Incident se dogodio u utorak oko 21.30 na Bulevaru Arsenija Čarnojevića u Novom Beogradu. On je najpre pretukao suprugu i ćerku, a zatim ih je u pidžami jurio nožem po stanu, piše Alo!.

- On je najpre pretukao svoju ćerku (13), slomio joj je prst na ruci, a zatim je nasrnuo na suprugu. Jurio ih je nožem po stanu, a nesrećna M. S. je uspela da pobegne. Ona je lupala po komšijskim vratima u zgradi, pa pošto niko nije otvarao, izletela je iz zgrade u kafić, koji se nalazi u prizemlju, i uspela je da pozove policiju. Kada je nasilnik shvatio šta je uradio, a i policija je pristizala, došao je do kuhinjskog prozora i bacio se sa petog sprata - ispričao je izvor blizak istrazi.

Prema rečima izvora, nesrećna M. S. je godinama trpela iživljavanje nasilnika, a razlog da nasrne na njih je bio to što je ona dobila zaposlenje posle dužeg niza godina.

- Godinama ju je maltretirao. Ona nije radila. Konačno se zaposlila, što joj je on stalno nabijao na nos i bio je ljubomoran, tako da se pretpostavlja da je to razlog svađe, koja se pretvorila u pravu porodičnu dramu. Navodno, prilikom napada, osim povređene devojčice i supruge nasilnika, u stanu su se nalazile još jedna njihova ćerka i sestričina M. S. Na lice mesta došla je ekipa Hitne pomoći. Devojčica je sa povredama ruke prebačena u Tiršovu, odakle je otpuštena sutradan na kućno lečenje. Nasilnik je posle skoka sa petog sprata ležao na pločniku pored zgrade i davao znake života. Prebačen je u Urgentni centar, gde je sutradan preminuo od teških povreda - ispričao je izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, posle tragedije je na mesto nesreće došao i njegov otac, koji je M. S. upitao: "Je l’ si srećna sada?".

Spekuliše se da je čak planirao da napadne porodicu na spavanju, jer je bio u pidžami kada je nasrnuo na ćerku i suprugu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading