BOLESNICI SU SVUDA OKO NAS: U Kraljevu brutalno iskasapljena dva psa!

Autor: blic.rs

Hronika

09.01.2018

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kraljevu su jutros pronađena dva psa, izbodena nožem, od kojih je jedan uginuo, a drugog su zaštitari uspeli na vreme da odvedu kod veterinara i on je spasen.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pas kod veterinara, Ilustracija

Bizaran napad se dogodio u Ulici 27.marta u Kraljevu, iza solitera kod bolnice, a napadač je nožem izbo dva psa.

Danijela Jović iz Udruženja za zaštitu životinja “Spaske” rekla je za “Blic” da su psi spavali u dve odvojene kućice koje su im stanari zgrade napravili.

- Neko je prišao i izbo ih nožem. Jedan pas je podlegao povredama, dok je drugi spasen. Stigli smo da ga odvedemo kod veterinara gde je pregledan, primio je terapiju i ušiven je. Policija je izašla na teren i napravila je zapisnik, dok veterinarska inspekcija nije izlazila. Zanimljivo je da se Tužilaštvo izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela zlostavljanja – kaže Jović.

Ona kaže da je telo psa preneto na Veterinarski institut u Kraljevu gde će biti urađena obdukcija i zajedno sa zapisnikom policijske uprave biće predati Tužilastvu.

- Tražli smo i snimak kamera sa zgrade Toplane i ovim putem se zahvaljujemo rukovodstvu ovog preduzeća koje nam je izašalo u susret, i omogućilo snimak koji ćemo pregledati – rekla je Danijela Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading