(FOTO) STRAVIČNI DETALJI NESREĆE SA ADE HUJE: DEVOJKA SE TRESLA OD STRAHA!

Autor: Republika

Hronika

09.01.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća na Adi Huji, kada je automobil završio u Dunavu, bila je veoma dramatična, jer, kako navode naši mediji, devojka koja je bila u kolima ne zna da pliva.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Devojka bila u panici jer ne zna da pliva

Automobil nije vozio putem pored Dunava, već je bio parkiran, a u vodi je završio najverovatnije jer je vozač zaboravio da povuče ručnu kočnicu!

- Ne znam gde se automobil tačno nalazio, ali očigledno nisu podigli ručnu kočnicu pa je završio u reci, u plićaku - ispričao je za "Blic" čovek koji se zatekao u to vreme na Adi Huji.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Pomoć sa obližnjeg broda

Prvi su u pomoć priskočili mornari sa obližnjeg broda "Bonavia".

- Kako su mi ispričali, čuli su da neko viče pa su izašli da vide šta se dešava. Devojka je uspaničeno pokušavala da se izvuče iz vode jer je je neplivač, pa je čovek sa broda prvo njoj pritekao u pomoć i izvukao je na sigurno.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Drama konačno okončana

Putnici iz automobila su na brodu sačekali dolazak lekara Hitne pomoći.

- Devojka je bila sva smrznuta pa su je odveli lekari, koliko znam, u Urgentni centar. Muškarac je ostao na brodu sa policajcima - ispričao je očevidac događaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading