RAT MIGRANATA U MAKOVOJ SEDMICI!? Puca se kod Subotice!? Policija pod pancirima, ljude sa različitim povredama stalno prevoze u bolnicu!

Autor:

Hronika

02.07.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i hitna pomoć izašli su na lice mesta u velikom broju.

RAT MIGRANATA U MAKOVOJ SEDMICI!? Puca se kod Subotice!? Policija pod pancirima, ljude sa različitim povredama stalno prevoze u bolnicu!

Foto: Tanjug/AP

Žestoki obračun migranata je u toku u Makovoj šumi kod Subotice.

Po nezvaničnim informacijama TV "Pannon", došlo je do obračuna migranata i nekoliko osoba je povređeno. Policija i hitna pomoć izašli su na lice mesta u velikom broju.

Angažovane su sve raspoložive ekipe spasilačke stanice. Po saznanjima RTV Pannon, migranti sa raznim povredama stalno se prevoze u subotičku javnu bolnicu. Trenutno nema informacija o preminulima.

Ekipa Panon RTV-a, koja je bila na licu mesta, nezvanično je od policajaca saznala da je u javnosti došlo do pucnjave u u ranim jutarnjim ćasovima u šumi na Makovoj sedmici. Za sada se zna da su najmanje dve osobe teško povređene osobe, koje su navodno prevezene u životnoj opasnosti zbog prostrelnih rana u predelu stomaka.

Kako se pucnjava i dalje čula iz pravca šume, policiji je naloženo da nosi pancire.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading