TRAGIČNA BOŽIĆNA SUDBINA: Pronašli telo kod Smedereva, UBIO SE SKOKOM U BUNAR!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

12.01.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Miodraga P. (57) pronađeno je u ponedeljak u bunaru dubokom preko 20 metara u selu Udovice pokraj Smedreva. Sumnja se da je nesrećni čovek izvršio samoubistvo skokom u bunar. Kako saznajemo, nakon nestanka Miodraga na Božić njegova rodbina krenula je da ga traži.

RepublikaFoto: pixabay.com
Skončao u bunaru

- Sumnju da se nešto loše dogodilo Miodragu potkrepile su kućne papuče koje su pronađena pokraj bunara. Papuče pokraj bunara pronašao je Miodragov rođeni brat i on je odmah pozvao policiju, a oni su u pomoć angažovali vatrogasce. Kako je bunar vrlo nepristupačan i predubok, vatrogasci nisu bili u stanju da izvade telo nesrećnog ćoveka, pa je onda angažovana Žandarmerija. Jedan od pripadnika Žandarmerije spustio se u bunar uz pomoć specijalne opreme, dok su ostale njegove kolege brinule o njegovoj bezbednosti. Nakon skoro polučasovne drame beživotno telo je izvučeno i poslato na obdukciju u Smedrevo - rekao je izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, preliminarni nalazi obdukcije ukazuju da na telu nema povreda i da je smrt nastupila davljenjem.

Miodrag je živeo sam, dosta povučeno, a za sobom nije ostavio oproštajno pismo.

- Tokom istrage uzeta je izjava Miodragovog brata, kako bi se utvrdilo da li je od nečeg bolovao i imao eventualno neke probleme.

Meštani sela Udovice za Miodraga imaju samo reči hvale, naglašavajuči da je on uvek svima bio na raspolaganju u vezi sa svakojakom pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading