POLICIJA NA TRAGU UBICI OLIVERA IVANOVIĆA!

Autor: Republika

Hronika

16.01.2018

09:46 >> 10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla Republika, policija je na tragu ubice Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Oliver Ivanović

Kako nezvanično saznajemo, suzio se krug osumnjičenih i policija najavaljuje hapšenje ubice.

Nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici jutros oko 8 sati sa više metaka, a on je ubrzo podlegao povredama. 

Tužilac u Osnovnom tužilaštvu u Mitrovici Šićiri Sila rekao je za prištinski portak Expreš da je na Olivera Ivanovića pucao za sada nepoznati napadač, te da se ubistvo dogodilo ispred sedišta njegove stranke "iz automobila u pokretu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Marija

16.01.2018 10:57

Braćo Srbi, i mladi i stari, a posebno mladi mi naš jedini spas možemo pronaći u Gospodu Bogu našem. Idite na nedeljne liturgije, molite se zajednicki sa drugom bracom i sestrama, Bog ce uslisiti molitve, treba se obracati samo. On ovo sve i dopusta jer smo kao narod propali. Mi nismo Siptari da "vadimo oci i zube jedni drugima", Bog nas je stvorio kao plemenit narod, takvi treba i da ostanemo. Srce mi se cijepa i dusa mi se kida zbog ovog covjeka pokoj mu dusi, ovome svemu ce doci kraj, nece unistiti ni nas ni Kosovo. Nemojte ih vrijedjati i spadati na njihov nivo, ima medju njima i do roh ljudi sigurno. Nisu svi isti. A ti zlocinci i zemaljski vragovi ce da odgovaraju za svoje monstruozna djela. Moramo naci snage za dalje. Da se ujedinimo i slozimo. I Bogu okrenemo. Nece ovo jos dugo trajati, sigurno. Politika nije za svakoga, dobri u njoj ne opstaju. Ovaj covjek je bio mnogo dobar i posten, zbog toga zalim kao da sam ga poznavala, ali i Bog bira ljude u svoju Bozju bastu. Porodici zelim iskreno saucesce, gospodjo Milena voljela bih da Vam u ovoj prilici mogu pomoci vise nego ista. Bodrite i cuvajte svoje sinove, svoje tri zlatne jabuke. Jedini Gospod zna zasto se ovo desilo i zasto je ovo dopustio. Neka mu je Slava i pokoj njegovoj divnoj dusi. A tom smrtniku kpji je zlocin pocinio dovoljna je kazna on sam sebi. Kosovo mora da ima srpsku vojsku i policiju, mlade hrabre i jake ljude, sa velikim i plemenotim srcem i dusom a mudrim i trezvenim karakterom. Dace Bog da tako i bude.

Draganab

16.01.2018 12:27

Strasno, ubici treba suditi po keatkom postupku

Nina

16.01.2018 13:05

Da se sazna sto pre ko je ubica.

Milovan

16.01.2018 22:57

Treba što pre uhvatiti ubicu zbog političkih propaliteta koji pokušavaju da profitiraju na tragediji.