Luka Bojović na slobodi, stiže u Beograd - ULICE ĆE BITI KRVAVE!

Autor: Alo!

Hronika

16.01.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Bojović (44) će iz zatvora u Španiji biti deportovan u Srbiju kao slobodan čovek, saznaje "Alo!" iz dobro obaveštenih izvora.

RepublikaFoto: Public
Luka Bojović stiže u Beograd

Okolnosti su se drastično promenile u korist Luke Bojovića otkad je Srbija povukla poternicu za njim. Međutim, njegov povratak u Beograd, prema prognozama kako policije tako i pripadnika podzemlja je, navodno, najava da će rat između škaljarskog klana, koji je blizak njemu, i suprotstavljenog kavačkog klana biti doveden do usijanja.

Prema nekim prognozama, povratak Luke Bojovića, uoči presude za ubistvo njegovog brata Nikole Bojovića, znači nastavak mafijaških obračuna.

- Proključaće beogradski asfalt! Škaljarski klan će verovatno napraviti haos u podzemlju. Povratak Luke Bojovića će pospešiti postrojavanja na mafijaškoj pozornici, što neminovno znači i intenziviranje sukoba - navodi izvor lista "Alo!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading