POLICAJCA KASAPIO FLAŠOM

Autor:

Hronika

23.01.2018

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedničkom akcijom sremskomitrovačke policije i Centra javne bezbednosti u Banjaluci uhapšen je Vlatko T. (38) iz Sremske Mitrovice, osumnjičen za pokušaj ubistva. On je jedan je od petorice napadača na policajca i zatvorskog čuvara u masovnoj tuči koja se odigrala u kafiću u okviru Vizitorskog centra Carske palate Sirmijum u noći 11. decembra prošle godine.

RepublikaFoto: ST/N.BOŽIĆ
Vladimir Nedeljković, policija

Sukob

U incidentu koji se dogodio jedan sat posle ponoći povređeni su policajac Vladimir Nedeljković, koji u tom momentu nije bio na dužnosti, i njegov pratilac čuvar Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici Miroslav Manješ.

Čuvaru u tuči odsečeno uvo, a rikošetirani metak povredio i pevačicu i jednu gošću

Narcisa Božić

- Do vatrenog obračuna došlo je zbog neraščišćenih računa između policajca koji ima šest disciplinskih prekršaja i nekih pripadnika mitrovačkog podzemlja koji su se to veče zatekli u kafiću. Nakon žustre svađe došlo je do opšte tuče u kojoj su korišćene stolice, čaše i flaše i u kojoj su teško povređeni policajac i stražar. Gosti kafića su ih oborili na pod, tukli i bukvalno klali srčom od flaša i naneli im teške telesne povrede po licu, vratu i poprsju. Stražaru je u potpunosti odsečeno uho, a policajcu zasečena oba - priča za Srpski telegraf izvor iz policije.

Od ispaljena dva metka iz različitih pištolja za koje javnost još uvek ne zna čiji su lakše su povređene i dve devojke, pevačica šabačkog Skaut benda, koji je te večeri nastupao, i jedna gošća kafića.

Odmah sutradan u opsežnoj akciji Žandarmerije u svom stanu u Mitrovici uhapšen je M. V., koji se od tada nalazi u pritvorskoj jedinici KPZ i za koga upućeni tvrde da te večeri nije bio u kafiću, ali da je policija, navodno, našla u njegovom stanu oružje. Za njegovim bratom i još trojicom napadača policija još uvek traga.

Premeštaj

Vlatko je do hapšenja u Banjaluci bio u bekstvu, a povređeni policajac Nedeljković je, kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, nakon tuče dobio premeštaj u Žandarmeriju u Novi Sad. Vlatko P. je uhapšen zajedno sa sugrađaninom Bojanom P. (29), za kojim se takođe tragalo. Daljim radom policajci su došli do informacija da su sa njima u društvu i Zoran K. (50) i Milan M. (32), takođe iz Sremske Mitrovice, pa su i oni uhapšeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading