Ukrali dijamante kumu Predraga Danilovića

Autor:

Hronika

24.01.2018

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đurišić Kokan, kum predsednika KK Partizan i nekadašnjeg košarkaša Predraga Danilovića, našao se na meti pljačkaša. Kako Srpski telegraf saznaje, Đurišiću su u stan u centru Beograda upali provalnici i ukrali mu dijamantski nakit vredan oko 65.000 evra!

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Predrag Danilović

Premetačina

- Nakon što je Đurišić ušao u stan, sačekao ga je šok! Zatekao je ispreturane fioke i nered u stanu, što mu je odmah bilo sumnjivo i pomislio je da je u pitanju pljačka! Odmah je pregledao ceo stan i kada je ustanovio da mu nedostaju neke jako vredne stvari, slučaj je prijavio u policijskoj stanici - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Provalnici su verovatno imali dojavu da je stan prazan, ali i gde se krije nakit jer on nije bio na vidnom mestu

Naime, Đurišiću su nepoznati lopovi ukrali stvari vredne čak nekoliko desetina hiljada evra!

- Lopov je iz jedne spavaće sobe odneo dijamantski prsten sa biserom i dijamantske narukvice, a zatim iz druge sobe uzeo prsten od belog zlata, kao i dijamantski sat marke Frank Miler. Ukradeni predmeti vrede čak 65.000 evra, maltene kao jedan stan! - kaže naš sagovornik.

65.000 evra procenjen nakit koji je odnet iz stana

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Đurišić Kokan

Stan je u trenutku pljačke bio prazan.

- Policija je odmah po prijavi obavila uviđaj i pokrenula istragu protiv nepoznatih lopova. Uzeti su otisci prstiju pronađeni u stanu i snimci sa bezbednosnih kamera okolnih objekata jer se u neposrednoj blizini nalazi jedan poznati prestonički restoran i brojne firme i prodavnice koje imaju video-nadzor. Problem je što se ne zna tačno vreme kada je stan obijen, jer vlasnik duže vreme nije u njemu boravio. Policija ipak ne odustaje i veruje da će lopovi ubrzo biti identifikovani i privedeni - dodaje naš izvor i navodi da je stan najverovatnije tipovan jer su lopovi odneli samo luksuzni nakit.

- Provalnici su verovatno imali dojavu da je stan prazan, ali i gde se krije nakit jer on nije bio na vidnom mestu. Zbog toga se sumnja da su imali pomoć nekog ko je u kontaktu sa vlasnikom - objašnjava on.

Bez komentara

Đurišić je javnosti poznat kao strastveni navijač Partizana, veliki ljubitelj košarke, ali i prijatelj mnogih generacija košarkaša, dok je sa Predragom Danilovićem u kumstvu. Reporteri Srpskog telegrafa su povodom pljačke u više navrata pozivali Đurišića i Danilovića na redakciji poznate brojeve, ali ni jedan ni drugi nisu odgovarali na naše pozive do zaključenja ovog izdanja.

HRONOLOGIJ

JANUAR 2018.  - Pevaču Eri Ojdaniću opljačkano imanje i odnete stvari vredne 8.000 evra
SEPTEMBAR 2017.  - Opljačkan stan pokojnog glumca Ljubiše Samardžića i ukraden mu vredni roleks
SEPTEMBAR 2017.  - Vladimiru Lučiću, košarkašu i reprezentativcu Srbije, lopovi iz stana odneli novac, nakit i garderobu
FEBRUAR 2017.  - Dobrivoju Tanasijević Dan Tani, bivšem predsedniku FK Crvena zvezda, iz stana ukradeno 2.000 evra i nakit
MAJ 2017.  - Žarku Zečeviću, nekadašnjem funkcioneru FK Partizan, opljačkan stan na Vračaru i ukradeno mu oko 4.000 evra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading