BEOGRAD: U dve saobraćajke petoro povređeno!

Autor: Tanjug

Hronika

29.01.2018

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno pet osoba lakše povređeno, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: pixabay.com
Hitna reagovala

Prema njenim rečima, u 23.45 časova na Zrenjaninskom putu u smeru ka gradu, lakše su povređeni muškarac i žena ztarosti oko 51 i 43 godine i prevezeni u Urgentni centar.

Ekipa sa lica mesta je potom javila da su povređene još dve osobe, muškarac i žena starosti oko 29 i 27 godina koji su takođe sa lakšim povredama prevezeni u Urgentni centar.

U udesu koji se dogodio u 03.26 u Bulevaru Vojvode Mišića lakše je povređena žena starosti oko 26 godina koja je odbila transport na dalje lečenje nakon što je zbrinuta na licu mesta.

Tokom noći su se, kako je Macura navela, najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom, a Hitna pomoć je zabeležila 118 intervencija od kojih 10 na javnom mestu.

Juče je, kako je dodala, zabeleženo 114 intervencija Hitne pomoći među kojima 19 na javnom mestu, a dogodile su se i dve saobraćajne nezgode, u kojima nije bilo teških povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading