VIDOVNJAK OTKRIVA JELENINOG UBICU: Misteriozni slučaj u Borči krije DVA UBISTVA

Autor: Alo, Republika

Hronika

29.01.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni srpski vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao Kosmajski Vilenjak, tvrdi da misteriozni slučaj "Marjanović“ krije dva ubistva!

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
vidovnjak otkriva detalje ubistva Jelene Marjanović

On predviđa da će istraga u finišu imati još jedan neverovatan preokret i da će tada biti otkriveno da je drug Zorana Marjanovića platio glavom, jer je video ubistvo pevačice Jelene Marjanović! - Slučaj "Marjanović“ najverovatnije ima dva ubistva, a ne jedno!

- Zoranov drug je platio glavom, jer je bio očevidac ubistva Jelene Marjanović. Zanima me samo od čega je zvanično umro, jer je smrt nastupila iznenada. I da li je rađena obdukcija njegovog tela? Marjanovići o tome ćute da ne bi odleteli u vazduh.

- Tvrdim da se druga osoba koja zna ko je ubio Jelenu zove Svetlana. Ta osoba zna celu istinu. Ili joj je Zoranov drug sve ispričao ili je i ona neposredni svedok - kaže za "Alo!“ Zlatko Šumadijski i navodi da je Zoranov drug, koji je naprasno umro bio zdrav čovek!

- Od čega je zdrav čovek mogao iznenada da umre? Tvrdim da je imao probleme u vratnom delu kičme i jake glavobolje, kao i kvarne zube u donjoj vilici, ali teško da je od toga mogao da umre! Bio je duša od čoveka i Zoranov iskren prijatelj.

- Njegov život je naglo prekinut. Bio je pun optimizma, radosti i želje za životom. Veoma inteligentan, ali dobar i naivan. Bavio se sportom, voleo je ljude i životinje, uvek je bio nasmejan i nikome se nije zamerio - navodi vidovnjak, koji je u novembru 2017. za "Alo!“ nacrtao pevačicinog ubicu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Ubica je imao kontakte sa ljudima iz estrade, politike i sporta. Hapšenje predviđam između Sretenja i Mladenaca, od 15. februara do 22. marta!  Biće to rasplet celog slučaja. Međutim, ostaviće gorak i ogavan ukus, jer će biti jasno da je Jelenin ubica zapravo obična bitanga.

- Ima manji, kratak vrat i neurednu kosu. Vižljast je, sa širim ramenima, nabijen i mišićav, ali ne preterano krupan - navodi vidovnjak i detaljno opisuje mesto zločina.

- Pored Jelene, na mestu gde je stradala, bio je nekakav kombi ili džip. To je neko veliko terensko vozilo koje je zaklanjalo ubicu. Krvnik je telo uneo u to vozilo i bacio ga u kanal. Grančica u njenom dušniku nije iz kanala, nego sa mesta gde je pala od prvog udarca.

- To vozilo je neke tamne, ali neodređene boje. Kao boja rđe, metaliksiva ili prljavotamnozelena, ne mogu precizno da odredim - objašnjava sagovornik i dodaje da ubica ima neobičan stil oblačenja.

- Imao je neku plavičastu jaknu u trenutku zločina. Vidim njegova leđa, dok je bio zamahu. Imao je neke tamnije pantalone sa nekim mrljama ili šarama. Nosio je jako karakteristične patike -cipele čudnih šara u jarkim bojama - kaže vidovnjak Zlatko Šumadijski i ističe da s nestrpljenjem čeka rasplet istrage, jer i sam želi da se uveri da li će se njegova predviđanja obistiniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading