MAJKA ANE VOLŠ SLOMLJENA - OTVORILA DUŠU ZA REPUBLIKU: Sumnjam u zeta, ali ne gubim nadu da je moja ćerka živa! Dobila sam ČUDAN poziv!

Autor:

Hronika

09.01.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Ane Volš, Milanka Ljubičić, ne krije da i ona sumnja u zeta.

MAJKA ANE VOLŠ SLOMLJENA - OTVORILA DUŠU ZA REPUBLIKU: Sumnjam u zeta, ali ne gubim nadu da je moja ćerka živa! Dobila sam ČUDAN poziv!

Foto: Prinstkrin/Instagram/anawalshe

Ana Volš sa majkom Milankom Ljubičić

Hapšenjem Brajana Volša (46) muža nestale Beograđanke Ane Volš (39), majke tri mala dečaka, koja je odrasla u Lominoj ulici u Beogradu, odakle je kao mlada devojka trbuhom za kruhom, otišla u Ameriku, još više je uznremirena javnost, a prvenstveno njeni namiliji.

Uznemirenje je jače od trenutka kada je Brajan osumnjičen za ubistvo supruge posle pronalaska tragova koji bi mogli biti prvi putokazi u razotkrivanju monstruoznog zločina.

Anina majka, Milanka Ljubičić koja živi u Beogradu, ne krije da i ona sumnja u zeta, a očajna je od kada je čula da je u kući ćerke i zeta u Kohasetu policija pronašla tragove krvi u podrumu, te polomljeni nož , ali i otkrila da je Brajan nakon Aninog nestanka kupio sredstva za čišćenje, hemikalije, krpe i kanape, za čak 450 dolara. Zastrašujući podatak je i što je osumnjičeni kazao da je u prodavnicu išao po sladoled na molbu sina.  

- Očajna sam od kad sam čula za te tragove. Kukam i čupam kosu u strahu za ćerku. Ne znam odakle mi snaga da ovolike dane čekam ishod potrage za Anom. Sumnjam u sve, ali ne mogu ni na koga da pokažem prstom i okrivim nekoga što je moje dete nestalo kao da je igla. Anin muž Brajan, moj zet je uhapšen i na policiji je da obavi istragu kako treba. Strašni su ti novi detalji, ali sve se nadam da nije njoj naudio. Troje dece mu je rodila. Mnogo su se voleli i lepo slagali. Iako u muci pomislim da možda on nešto krije, kao što i pomislim da i neko drugi zna gde je Ana i da joj je neko naudio, neću da izgubim nadu da će me starija ćerka Aleksandra iz Kanade pozvati i saopštiti mi da je živa i zdrava njena sestra, a moja ćerka - rekla je Milanka za Republiku.

Uzela nova srpska dokumenta

Iznurena zbog neizvesnosti i strahovanja za ćerkin život, Milanka kaže da joj ništa nije ukazivalo da Ana ima nedoumice ili neke probleme u braku.

- Od novembra i u toku decembra, Aleksandra je bila tri nedelje u Beogradu, a Ana deset dana. Bile su kao i obično, raspoložene i šalile su se. obe su vadile nova dokumenta. Ana je uzela srpski pasoš i novu ličnu kartu i vratila se svojoj kući u Ameriku razdragana. Kod nje i Brajana sam u tri navrata bila ukuno 16 meseci i delovali su kao skladan i lep par koji ima tri zlatna dečaka - istakla je majka.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

Muž strahovao da će da ga ostavi

Direktorka u vašingtonskoj firmi za trgovinu luksuznim nekretninama nestala je posle poziva kojim je naručila prevoz do aerodroma u Bostonu da bi odletela zbog hitnog posla u Vašington, ali i u to ne veruju ljudi iz njene sfere poslovanja. Sumnjaju da se muž raspravljao sa njom oko putovanja i sam uveren da ne ide zbog posla. Na društvenim mrežama provejavaju i komentari da je među supružnicima morao postojati jaz, kao i da Ana možda ima nekog drugog muškarca.

- Već 25 godina sam agent za nekretnine i znam da ova priča nema smisla jer se kancelarije otvaraju 3. januara, niko ne radi prvog. Ako je Ana rekla da mora da ide na posao, muž se pobunio i usledila je rasprava i stvari su otišle predaleko...- napisala je Angela Džekson u komentaru na Fejsbuku.

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana Volš sa suprugom Brajanom

S druge strane Piter Kirbi koji se sa suprugom Alisom blisko družio sa Anom i Brajanom otkrio je za američke medije da je najveći strah Aninog supruga bio da će voljena žena da ga ostavi.  

- Pretpostavljali smo da će u nedostatku dokaza sumnja pasti na Brajana, a znam da je njegov najveći strah bio da Ana ne ode od njega -  rekao je Kirbi.

Čudan poziv majci

Anina majka sebi ne može da oprosti što nije odletela 26. decembra kod ćerke na njen hitan i neobičan poziv.

Bilo mi je čudno što je Ana na katolički Božić od mene tražila da dođem već sutra, da bih joj pomogla oko dece. Ne mogu da prežalim što se nisam organizovala preko noći i otišla, kao ni što sam u novogodišnjoj noći propustila dva poziva od Ane samo zato jer sam spavala, jer sam bila strašno umorna. To sebi ne mogu da oprostim. Planirala sam da idem kod nje u februaru, jer mi je rekla da u januaru ne dolazim kad već nisam u decembru došla.

Policija i socijalna služba odvezla negde decu sa bakom  

Prema navodima Anine majke, njena tri mala sina uzrasta od dve do šet godina su užasno vezani za majku i verovatno se sada pitaju što je nema.

- Ne znam gde su mi unuci, od kad je Brajan uhapšen. Rekli su mi da su Brajanovu majku, koja je iz Bostona, i dečake odvezli negde zajedno nadležni -  priča Milanka i dodaje da je zabrinuta za unuke, ali da će ostati u beogradu sve dok se Ana ne pronađe.

Majka očajna zbog oprečnih informacija

Iako ističe da je Ana mnogo radila i bila izuzetno vredna, njena majka je ubeđena da je njena ćerka svakodbnevno kontaktirala sa mužem i decom kada je boravila u Vašingtonu ili bilo gde drugo. S druge strane, kaže da je bune informacije koje prenose mediji o razdvojenom životu Ane od porodice.

- Piše se svašta. Ne znam ko ne govori istinu, a naveli su da je Brajan rekao da je normalno bilo da se Ana ne javlja po tri dana. Ja u to sumnjam jer znam da je mnogo vezana za porodicu - ističe majka. 

  

Republika

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana Volš sa suprugom

Ana imala brak iza sebe

U Lominoj ulici u Beogradu u stambenoj zgradi preko puta kuće u kojoj je odrasla kao Ana Ljubičić, ona je posle šast godina u Americi kupila stan u kojem danas živi njena majka. Ana se tada prezivala Ljubičić Knipp, budući da je dodala prezime muža sa kojim se kasnije razvela. Njena majka kaže da u tom braku Ana nije imala dece.  

Učestvovala sa mužem u prevari

Pod prezimenom Knipp, lepa Beograđanka je sa suprugom Brajanom učestvovala u prodaji lažnih slika Endija Vorhola za 80.000 dolara kupcu u Južnoj Koreji, saznaje Srpski telegraf. Brajan je zbog tog krivičnog dela dobio nanogicu, a Ana nije optužena iako se spominje kao saučesnik u sudskim spisima.

Sudski dokumenti kažu da su nalozi za pretres u istrazi slučaja Vorholovih slika, izdati za Brajan Volša i Anu Knip, poznatu i kao Anu Volš jer je kontaktirala sa žrtvomn putem mejla kao i da je oglasdila prodaju slika sledeći oglasom:

- Prodajemo dve slike Endija Vorhola iz naše privatne kolekcije. Od ovih komada se rastajemo samo zato što nam treba novac za renoviranje naše kuće. Naš gubitak je vaš dobitak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Miloš

09.01.2023 22:28

Nažalost platila je grehe svg dede.

Dani

11.01.2023 04:05

@Miloš - Kakvog dede bre?

Lisa

13.01.2023 02:29

Stvarno nema smisla pisati ovakve stvari. Nemojte molim vas, malo etike I minimum postovanja prema zeni I majci koja verovatno nije medju zivima. Niti je ucestvovala u mutnim radnjama niti je imala vremena za takve stvari. Brian je iskoristio njen account na E-Bay da oglasi slike sto je Ana saznala prekasno. Tek kada joj se kupac falsifikata javio na poslovni telefon. Kupac je izjavio da je bila zapanjena i da je insistirala da ga Brian kontaktira i vrati novac. Njeno ime se ne pominje u takvom kontekstu nigde sem u Srbiji. Zalosno vrlo zalosno.