Neverovatan obrt u slučaju Zakintos bi mogao da OSLOBODI SRBE!

Autor: telegraf.rs

Hronika

02.02.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije o ubistvu na Zakintosu, kažu da je prvi udarac pesnicom u glavu bio koban po američkog turistu Bakarija Handersona u julu mesecu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bakari Henderson

Za njegovo ubistvo osumnjičena su petorica Srba, a uhapšeno je ukupno devet osoba.

Sudeći po nalazu obdukcije, preminuo je već od prvog udarca, a njega nije zadao niko od srpskih državljana. Ovo bi mogao da bude novi adut i od velike pomoći u odbrani optuženih Srba.

Advokat dvojice optuženih Zora Nikodinović Dobričanin rekla je da od jula meseca čekala obdukcioni nalaz i da su ga tek pre nekoliko dana dobili.

- Nalaz koji nam je stigao od grčkog instututa dala sam na mišljenje našem poznatom veštaku sudske medicine i objasnio mi je da je Handerson od prvog udarca, koji mu je zadat rukom s prednje strane glave pukao krvni sud čije pucanje je smrtonosno. Taman i da mu nije zadat nijedan udarac više, on ne bi preživeo, a prvi udarac nije zadobio ni od jednog od okrivljenih Srba - otkriva Zora Dobričanin Nikodinović.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Mag
Hapšenje srpskih mladića

Kako prvi udarac nije zadat nogom i kako ga nije zadao nijedan od naših državljana, naslućuje se da bi glavni okrivljeni za smrt mogao da bude Bosanac ili Grk koji su takođe učestvovali u tuči.

Do početka suđenja, petorici osumnjičenih je nakon incidenta određen pritvor, koji po grčkim zakonima može da traje do 18 meseci.

Kako je najavljeno, suđenje za ovo delo onima koji budu optuženi odvijaće se u grčkom gradu Partasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading