JELENINI ROĐACI OGORČENI NA MARJANOVIĆE: Neće doći ni na Janin rođendan

Autor: Alo, Republika

Hronika

05.02.2018

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođaci svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) neće da idu na sedmi rođendan njene ćerke Jane, zbog toga što Jelenino ubistvo nije rešeno.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA

Rođaci svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) neće da idu na sedmi rođendan njene ćerke Jane, zbog toga što Jelenino ubistvo nije rešeno, saznaje "Alo!“.

Oni nisu u kontaktu sa porodicom Marjanović iz Borče, a jedinu komunikaciju imali su sa Jeleninim mužem Zoranom (39), dok nije uhapšen i osumnjičen za ubistvo.

- Jelenina rodbina čeka da se vidi koga će da optuže za njeno ubistvo, pa će onda videti šta će da radi. Dosad su jedino pričali sa Zoranom, ali otkad je on u zatvoru, nemaju nikakav kontakt sa Marjanovićima i ne viđaju Janu. Kažu da su dugo čekali i da će čekati još mesec dana dok se ne vidi hoće li Zoran biti optužen za Jelenino ubistvo. Do tada njihova noga neće kročiti u kuću Marjanovića! - kaže prijatelj Jelenine rodbine.

Iz njihovog ponašanja, vidi se da ne mirišu Marjanoviće, a jedinu naklonost pokazuju prema uhapšenom Zoranu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- On je bio korektan prema njima, a Jelenine tetke i drugi rođaci su jedino preko njega mogli da čuju i vide Janu. Sada se neki od njih dovijaju na druge načine da čuju vesti o devojčici. Neki se preko poznanika raspituju o Jani i ne pada im napamet da zovu Marjanoviće. Kažu da nemaju ni njihov broj, ali su i rezervisani u komentarima o njima - navodi sagovornik.

Mala Jana, ćerka svirepo ubijene Jelene, dočekaće danas svoj sedmi rođendan, drugi put bez majke, ali i bez oca Zorana koji je u pritvoru od 15. septembra prošle godine. Ona je samo jednom posetila oca u Centralnom zatvoru u Beogradu. Tamo su je 6. novembra prošle godine odveli deda Vladimir i stric Miloš, koji ima privremeno starateljstvo nad njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading