BRDO DROGE I ARSENAL ORUŽJA: Otac & sin Aleksinac d. o. o.

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

09.02.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propao je još jedan porodični biznis u Srbiji... Ovog puta suludi biznis - niška policija otkrila je u Aleksincu laboratoriju za uzgajanje marihuane i zaplenila više od kilograma ove opojne droge u sirovom i suvom stanju i uhapsila D. Lj. (28) i njegovog oca M. Lj. (61) koji se sumnjiče za trgovinu narkoticima. Pretresom njihove porodične kuće otkriveno je oružje i veća količina municije pa će M. Lj, osim za drogu, odgovarati i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uzgajali drogu u kući

Klupko je počelo da se odmotava kada je policija zaskočila D. Lj. dok je jednom četrdesetjednogodišnjem Aleksinčaninu prodavao 0,3 grama heroina. Prilikom pretresa, kod njega je pronađeno još šest paketića istog narkotika ukupne težine 1,8 grama i tri tablete "buprenofrina".

- U porodičnoj kući M. Lj. i D. Lj. pronađena je kompletna laboratorija za uzgajanje marihuane, šest biljaka kanabisa težine 1.050 grama, 16,2 grama suve marihuane, 1,5 gram hašiša i 22 semenke kanabisa. Kod M.LJ. je otkriven gasni revolver, 14 lovačkih patrona, 26 metaka kalibra 357 magnum, 27 metaka kalibra 357 "vinčester", 24 gasna metka, pet metaka sa olovnim zrnom kalibra 357, dva metka kalibra 7.62 milimetra, dva puščana i jedan metak kalibra 7.65 milimetara - saopštila je policija.

Protiv četrdesetjednogodišnjaka koji je uhvaćen prilikom kupovine narkotika, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog posedovanaj droge.

Ocu i sinu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon ćega će sa krivičnim prijavama biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading