Svedočenje Jelenine drugarice: Najviše se plašila ovog Marjanovića, bila mu je kao ROB!

Autor: Republika

Hronika

12.02.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nora Rakić Karleuša je jedan od svedoka u slučaju ubistva Jelene Marjanović. Sa ubijenom pevačicom se upoznala preko muža koji je sarađivao sa Zoranom Marjanovićem.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Fotografija mrtve Jelene

Ispitana u svojstvu svedoka na dan 27.11.2017. godine, svedok Karleuša Rakić Nora je izjavila:

- Ja Jelenu i Zorana poznajem od 2008. Godine, upoznala sam ih preko mog supruga koji takođe ima kao i Zoran studio pa su njih dvojica zajedno sarađivali. Događalo se da kada njih dvojica rade u studiju nas dve provodimo vreme u Zoranovoj i Jeleninoj sobi družeći se a događalo se da svo četvoro porodično provodimo vreme zajedno.

- Za Jelenu mogu da kažem da je bila jedna izuzetno vedra i vredna žena , znam da je jako puno radila u kući u kojoj je živela, a što se samog braka između nje i Zorana tiče smatram da je bio brak sasvim OK, da su se svađali kao i svi što se svađaju u braku, dakle ništa ne bih izdvojila. Jelena se nije žalila na Zorana nego na zajednicu, svađala se sa svekrom, a imala je protiv to što je zapravo sve u kući radili i za Zoranovog brata kao i za njegovu tadašnju devojku. Sve u svemu Jelena se najviše žalila na svekra, svekar se u toj kući za sve pitao, npr. dete nikada nije ni išlo u dom zdravlja i ne znam da li je imala knjižicu već bi je on lečio recimo kada bi imala prehladu. Znam da se događalo da kada dođu kod nas kući da svekar Jelenu zove na mobilni telefon jako puno puta da je pita kada će da dođu kući. Zoranov otac se pitao za sve pa čak i u vezi sa radom studija i muzikom koju je Zoran u studiju pravio pa se događalo da mu kaže da to ništa ne valja pa bi Zoran menjao kako je njegov otac želeo.

- Ja sam Jelenu poslednji put videla za Janin rođendan, u nekoj igraonici, znači 05.02.2016. godine, a ne znam kada smo se poslednji put čule, mislim da jesmo posle tog viđenja. Nekih 40 dana iza smrti Jelene ja sam davala izjavu u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading