ZORAN NIJE LUD: Znao šta radi kad je ubijao Jelenu

Autor:

Hronika

13.02.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neuropsihijatrijsko veštačenje Zorana Marjanovića pokazalo je da je suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) u trenutku izvršenja zločina 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči bio uračunljiv! Sudski veštak Branko Mandić naveo je u svom nalazu u optužnici da Zoran ne pati ni od kakvog psihičkog ili duševnog poremećaja!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Čeka suđenje

- Marjanović je relativno uravnotežena ličnost. U trenutku izvršenja krivičnog dela koje mu se stavlja na teret kod njega nisu registrovani nikakvi psihopatološki poremećaji, tako da su njegove sposobnosti shvatanja dela i mogućnosti upravljanja postupcima bile sačuvane - naveo je veštak Mandić.

Veštak: Kod Marjanovića takođe nisu registrovane duševne bolesti, ali ni alkoholne ili toksikomanske zavisnosti

On je u svom nalazu dodao i da kod Marjanovića nisu konstatovane nikakve bolesti zavisnosti.

- Kod Marjanovića takođe nisu registrovane duševne bolesti, ali ni alkoholne ili toksikomanske zavisnosti. Shodno tome, ne predlažem meru bezbednosti obaveznog medicinskog lečenja - dodao je Mandić.

- Drugim rečima, Zoran neće moći da se vadi na ludilo. On će u sudnici morati da se suoči za optužbom koja mu se stavlja na teret i po svemu sudeći to će biti veoma brzo - objašnjava izvor našeg lista iz pravosuđa.

Svirepo ubistvo

Na osnovu nalaza veštaka Mandića, optužnicom do koje je Srpski telegraf ekskluzivno došao, tužilaštvo tereti Marjanovića da je znao šta radi kada je na nasipu u Borči ubio svoju suprugu.

- Zoran Marjanović je u stanju uračunljivosti, svestan svog dela, čije je izvršenje hteo, na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu Jelenu - zaključilo je tužilaštvo u optužnici.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading