EKSKLUZIVNO: Na Jeleninom vešu DNK nepoznatog muškarca

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Analizom DNK na donjem vešu Jelene Marjanović, za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Zoran, pronađen je i trag muške osobe čiji identitet još nije utvrđen, opisano je u optužnici u kojoj je Srpski telegraf ekskluzivno imao uvid!

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Suđenje

Veštaci sa Biološkog fakulteta utvrdili su da materijal pronađen na Jeleninim trenerkama i vešu definitivno ne pripada nijednom članu porodice Marjanović, pa zasad ostaje misterija da li se radi o nekom prijatelju ubijene pevačice sa kojim je bila u kontaktu pre smrti ili je eventualno Zoran imao pomagača sa strane!

- Analizom DNK materijala izolovanog sa veša pokojne Jelene Marjanović dobijeni su DNK profili različite kompleksnosti, pri čemu se u svima uočava relativno jasan većinski doprinos oštećene Jelene Marjanović. Takođe, utvrđeno je prisustvo materijala poreklom od jedne ili više muških osoba u tragovima, a u njima se ne uočava doprinos članova porodice Marjanović - navodi se u optužnici koju je Tužilaštvo dostavilo sudu krajem prošle nedelje.

Sagovornici Srpskog telegrafa objašnjavaju da je DNK mešovit i da je teško izvući čist uzorak kako bi se sa stopostotnom sigurnošću reklo kome pripada, ali je nedvosmisleno utvrđeno da je reč o muškom DNK.

- Ta misterija će verovatno biti razrešena kada počne suđenje. Tada će isplivati mnogi detalji koji nisu poznati javnosti, a vrlo verovatno će biti i novih hapšenja - dodaje naš sagovornik.

Epilog

Povodom optužnice protiv Zorana Marjanovića juče je reagovao i ministar policije Nebojša Stefanović, koji je rekao da slučaj ubistva pevačice polako dobija svoj epilog.

- Što se tog slučaja tiče, policija je svoj deo posla uradila i mi sprovodimo sve što je potrebno po zahtevima Višeg tužioca u Beogradu. Da li će biti novih osumnjičenih za različita dela vezana za ovaj slučaj, ne mogu to da vam kažem, o tome će odlučiti Tužilaštvo kada sagleda sve dokaze - rekao je Stefanović novinarima.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading