ZORAN PRAO KRV MRTVE JELENE SA SEDIŠTA U KOLIMA!

Autor: Republika

Hronika

17.02.2018

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo pevačice Jelene Marjanović stajalo je više od 15 sati u vodi okruženo blatom koje je pronađeno na pantalonama njenog supruga, detalj je iz optužnice koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića.

Foto: ST/REPUBLIKA
Majica u kojoj je pronađen leš nesrećne Jelene Marjanović

Ovo blato kao i krv navodno su pronađeni u kolima koje je tog dana, odnosno noći vozio Zoran Marjanović.

Prema nezvaničnim saznanjima, u optužnici koja je pre sedam dana podignuta protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio Jelenu Krsmanović, jedan od bitnijih detalja koji je ukazao na Zorana kao glavnog osumnjičenog jeste blato pronađeno na njegovim pantalonama.

Prema rečima izvora, ono što dodatno baca sumnju na Marjanovića jeste pevačicina krv otkrivena u "mercedesu" Marjanovića, a koji su oni vozili do hapšenja Zorana.

- Jelenina krv bila je izmazana na zadnjem sedištu "mercedesa", te je oprana. Veštačenje ovog automobila otkrilo je mračnu tajnu ove porodice i direktno ukazalo na njihovu umešanost u ovaj zločin - objašnjava naš sagovornik.

Sumnja se da je pevačica ubijena u vodi i da zbog toga nije otkriven trag krvi van kanala.

- Pevačica je ubijena dok je stajala u vodi u kanalu te zbog toga njena krv nije pronađena van kanala. Takođe, to je još jedan od razloga zašto krvi nije bilo na garderobi Zorana Marjanovića ukoliko je on ubio svoju suprugu - priča izvor blica upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, blato koje je pronađeno na Zoranovim pantalonama glavni je dokaz protiv njega.

- Struktura blata menja se na svakih nekoliko metara, te blato koje je pronađeno na pevačicinoj kosi i blato sa Zoranovih pantalona istog su sastava. To znači da je takva struktura blata samo tu, na mestu zločina i nigde drugde na nasipu - pojašnjava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pravda

17.02.2018 22:24

Sve ovo sto citamo u vezi smrti ove nesretne zene su indicije koje ukazuju na pocinioca.Mene interesuje ,a vjerujem i svakog citatelja, DA LI POSTOJI KONKRETAN MATERIJALNI TRAG,DOKAZ,dovoljan za osudjujucu presudu,dokaz kog odbrana nece moci "srusiti"! Za bilo koji dokaz o kom se pisalo, u bezbroj novinskih clanaka ,moglo bi se naci dosta kontra argumenata i dovesti u pitanje njihov znacaj u sudskom procesu? Takodje ,sve o cemu danas govorimo postojalo je i prije skoro dvije godine,pa me interesuje zasto i sta se cekalo do sad? Ko finansira odbranu osumnjicenog? Ko je odgovoran za traljav pocetak istrage i zasto?Da li su u pitanju veze i poznanstva,novac?Pisite malo i o tome,vasi citatelji to ocekuju! Hvala!