HIPNOTISAO JANU DA ZABORAVI MAJČINO UBISTVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice "Granda", stručnjak je za hipnozu, pa se ne isključuje mogućnost i da je malu Janu hipnotisao kako bi zaboravila detalje sa nasipa u Crvenki kada joj je ubijena majka, otkriva izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir, Jana i Miloš Marjanović

Nestala u travi

- Vladimir se uplašio da bi Jana, koja je na dan ubistva bila sa ocem Zoranom, mogla da ispriča policiji sve što se tog dana dešavalo na nasipu. S obzirom na to da njeno svedočenje ne bi išlo u korist porodice Marjanović, moguće je da joj je potisnuo neka sećanja. Budući da je stručnjak za hipnozu i da se time bavi duže vremena, nema sumnje da je ovako nešto moglo da mu pođe za rukom - kaže naš sagovornik.

Javnosti su poznate Janine izjave da je "mama nestala u travi", "da se nešto strašno dogodilo", kao i da se tata "zadihao". Međutim, kako objašnjava naš izvor, devojčica nikada nije mogla u celosti da ispriča šta se sve desilo kobnog dana na nasipu.

- Vladimir ima sposobnosti da ljude regresijom vrati u prošlost i da tako manipuliše njihovim sećanjima. Iako se sećanja ne mogu u potpunosti izbrisati, mogu se potisnuti do te mere da devojčica ne može tačno da ispriča šta se desilo - objašnjava naš izvor.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Hipnoterapeut Dragan Tomić kaže da je Vladimira sretao na seminarima, ali da nije siguran da li ima sertifikat i da li je akreditovan.

- Poznajem ga sa seminara. Nekoliko puta je prisustvovao predavanjima, ali nikada nismo zalazili u poslovne sfere. Marjanovići su korektni, nikada nisu iskorišćavali ljude i zaista su profesionalni što se njihovog rada tiče. Lično znam ljude kojima su puno pomogli, a zauzvrat nisu ostvarili materijalnu korist - kaže Tomić.

Ova saznanja Srpskog telegrafa ne iznenađuju ako se uzme u obzir i svedočenje Jelenine drugarice Nore, koja je u tužilaštvu izjavila da devojčica nikada nije išla u dom zdravlja, već da ju je Vladimir sam lečio.

Za sve se pitao

- Vladimir se u kući za sve pitao. Dete nikada nije išlo u dom zdravlja, već ju je Vladimir lečio kada je bila prehlađena. Ne znam ni da li je Jana imala zdravstvenu knjižicu. Dešavalo se da Jeca i Zoran dođu kod mene u posetu, a svekar zove Jelenu više puta da pita kada će da se vrate kući. Zoran je čak i kompozicije menjao kako mu otac kaže - rekla je Jelenina drugarica u tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pravda je spora ali ipak dosti

21.02.2018 18:16

Izgleda da je Gospodin Šešelj bio u pravu?? Ne znam tko je pratio ili vidio, video snimak kada je Vladimir dovezao Zoricu i Uroša na saslušanje, šta je napravio? Još sam se ja pitala, šta sad to treba da znači?