Ima novo društvo u ćeliji: Marjanovića napustio Amerikanac optužen za atentat

Autor:

Hronika

22.02.2018

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović optužen za ubistvo supruge Jelene nalazi se u Centralnom zatvoru od hapšenja 15. septembra prošle godine i do sada je više puta menjao cimere, što je praksa u svim zatvorima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

On je do prošle nedelje na kratko delio ćeliju sa marincem Danijelom Dejvidom Korbetom, koji je uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je pripremao atentat na nekog političara ili biznismena.

- Promena cimera po sobama je uobičajena stvar i radi se na izvesni vremenski period, kako ne bi dolazilo do stvaranja sobnih klanova, svađa i sukoba među pritvorenicima - kaže sagovornik Informera iz CZ-a.

Tokom petomesečnog boravka iza rešetaka, Marjanović nije pravio probleme. Nije imao zdravstvenih problema i u svemu se pridržavao "kućnog reda".

- Sa svim cimerima je imao korektan odnos. Ide u šetnje, redovno jede. Od Božića svake subote ide i u zatvorsku kapelu na liturgiju. Redovno mu u posetu dolaze otac Vladimir, brat Miloš, kao i sin iz prvog braka Uroš, a dva puta mu je dolazila i ćerka Jana. Uz to, skoro svakodnevno ga obilaze i advokati - objašnjava naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading