MUŽ SUPRUGU GURNUO S MOSTA? JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE: Pronađena krv u autu - njeni đaci ostavljaju potresne poruke!

Autor:

Hronika

25.02.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Grahovac (46) iz Novog Sada osumnjičen je da je ubio suprugu Marijanu (40) tako što ju je gurnuo s Mosta slobode u Dunav, a to je navodno učinio jer je sumnjao da ga supruga vara, prvi su rezultati istrage.

RepublikaFoto: twitter.com/dragoslavcirkov
Most slobode

Grahovac je u noći između četvrtka i petka, oko jedan čas posle ponoći, pozvao policiju i ispričao im da se kolima kretao preko mosta sa suprugom, ali da mu je ona u jednom trenutku rekla da stane, nakon čega je izletela iz kola i skočila u Dunav.

Međutim, njegova priča je inspektorima bila sumnjiva, a kada su u kolima nađeni tragovi krvi, naloženo je njegovo hapšenje pod sumnjom da je ubio suprugu.

- Prema dosad prikupljenim informacijama, Grahovac je bio ljubomoran, a sumnjao je da ga supruga vara. Te večeri su bili u Kameničkom parku, gde je došlo do svađe, verovatno i fizičkog obračuna, jer su u unutrašnjosti kola nađeni tragovi krvi. To, kao i još neke nelogičnosti u izjavi koju je dao policiji pobudile su dovoljno sumnje, pa je on uhapšen - navodi izvor beogradskih medija.

Marijana predavala likovno osnovcima

Marijana je bila nastavnica likovne kulture u Osnovnoj školi Miroslav Mika Antić u Futogu, a učenici i zaposleni za nju imaju samo reči hvale, što pokazuju i stihovi koje su njeni đaci objavili na društvenim mrežama.

Ona je poreklom iz Vršca a završila je srednju školu za dizajn Bogdan Šuput u Novom Sadu.

Zoran profesor u srednjoj školi

Nezvanično i osumnjičeni Zoran takođe je radio u prosveti, a bio je zaposlen u Srednjoj Mašinskoj školi kao profesor na stručnim predmetima. Do sada nije osuđivan.

Marijana i Zoran imaju ćerku koja ide u peti razred osnovne škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading